Witte Rentmeesters en Makelaars

Hummelo

Greffelinkallee  4

€ 720.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Hummelo

Kenmerken

  • Status
    Verkocht
  • Soort woning
    Landhuis
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
  • Lees meer

Greffelinkallee  4

Hummelo
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Hummelo
Vraagprijs
€ 720.000
Kosten koper

Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Hummelo gelegen, keurig onderhouden, vrijstaand landhuis ontworpen door de architect J. Grijpma met groot perceel (1.397 m²!). Met een knipoog naar de landelijke omgeving is dit huis ontworpen en gebouwd in 1965.

U geniet van de rust, met vrij zicht op omliggende landerijen, aan de rand van het dorp. Alle voorzieningen zoals winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand. Uitvalwegen in alle richtingen bevinden zich in de directe nabijheid.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toegang tot het toilet, ingebouwde kast en woonkamer. De sfeervolle lichte woonkamer met fraaie natuurstenenvloer en houtkachel is aan de zonzijde van de woning gesitueerd en alle zijden zijn voorzien van grote raampartijen met daardoor veel lichtinval.

Via de eetkamer komt u in de keuken met de gebruikelijke apparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar waar ruimte is voor de wasmachine opstelling. Ook is er vanuit de keuken toegang via een portaal naar de garage en aansluitende berging met cv-opstelling.

De tweede woonkamer is bereikbaar vanuit de keuken. Deze kan in worden gezet als slaapkamer op de begane grond, daar er ook een ruime badkamer is die is voorzien van een toilet, wastafel en douchegelegenheid.

Eerste verdieping:
Via een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot vijf ruime slaapkamers en twee badkamers. De eerste badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De tweede badkamer die ook bereikbaar is vanuit de master bedroom beschikt over drie wastafels, een ligbad, douche en toilet. Deze tweede badkamer is tevens toegankelijk vanaf de overloop.

De eerste verdieping heeft een studeerkamer waarbij aansluiting is middels een vide tot de eerste woonkamer.

Vliering:
Via de berging op de eerste verdieping is er een vlizotrap naar de bovengelegen vliering.

Buiten:
Rondom de woning treft u een grote goed verzorgde tuin aan. U waant zich in het groen. Vanuit de twee woonkamers en de keuken is een heerlijk zonnig terras (zuid-westen) bereikbaar. Ook is de tuin rondom bereikbaar via de bijkeuken en berging. Deze tuin biedt u veel privacy en de mogelijkheid om op ieder moment van de dag een zonnige plek te vinden. Aan de zijkant bevindt zich een ruime garage en inrit waar u op eigen terrein kunt parkeren.
  • Status
    Verkocht
  • Type object
    Woonhuis
  • Soort woning
    Landhuis
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Vraagprijs
    € 720.000 Kosten koper
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's