Directievoering projecten

Traditionele landgoederen zijn vaak prachtige ensembles van natuur, landbouwgrond en cultuurhistorische gebouwen, met meestal een familie die al generaties lang betrokken is bij het landgoed. Het langjarig in stand kunnen blijven houden van een landgoed staat of valt met een realistische langetermijnstrategie en een goede directievoering.

Case over directievoering

Benieuwd naar onze succesvolle aanpak. Bekijk dan snel onze case. Hier leest u meer over de directievoering. 

lees de case

De directievoering van landgoederen kan inzichtelijk worden gemaakt door een goed (beheer)plan, waardoor duidelijk wordt of het realistisch is om ervan uit te gaan dat uw familie (generaties) lang betrokken blijft.

Wij kunnen het vaststellen en uitvoeren van die langetermijnstrategie verzorgen. Door het ontwikkelen van een goede (vertrouwens)band met u als opdrachtgever kunnen wij samen zorgdragen voor de directievoering van uw landgoed.

Directievoering projecten
Directievoering projecten
Directievoering projecten

Witte Rentmeesters en Makelaars heeft ruime ervaring met de directievoering van natuurontwikkelingsprojecten en de aanleg van nieuwe landschapselementen. Wij kunnen voor u de offerteaanvragen verzorgen, deze controleren en het toezicht houden op de feitelijke werkzaamheden tot aan de oplevering.

Meer informatie over directievoering

Heeft u een specifiek vraagstuk over directievoering natuurontwikkeling? Onze rentmeesters staan u graag te woord. 


Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u de behoefte aan een ondersteuner bij grootschalige projecten op uw landgoed? Wij helpen uw graag.
Vraag vrijblijvend een offerte aan