Agrarisch vastgoed aankopen

Uw vraag vormt onze uitdaging. Of u nu op zoek bent naar dat ene unieke stuk losse grond of juist een agrarische onderneming. De makelaars van Witte Rentmeesters en Makelaars adviseren en begeleiden u bij wellicht dé aankoop van uw leven. Want Witte Rentmeesters en Makelaars wil graag dat uw aankoop ook echt daadwerkelijk dé aankoop wordt.

En die begeleiding verdient zichzelf terug. Witte Rentmeesters en Makelaars ontzorgt u bij uw zoektocht.

Vanzelfsprekend horen bij die aankoop ook de onderhandelingen. En dat daar voor u als koper winst te behalen is mag duidelijk zijn. De makelaars van Witte Rentmeesters en Makelaars zijn met een flinke bagage aan marktkennis, netwerk en doortastendheid, zijn in staat prijsonderhandelingen voor u te voeren. En, wellicht nog belangrijker, tijdens deze onderhandelingen spelen emoties voor hen geen rol. En die zakelijkheid in onderhandelingen maakt dat uw exclusieve wens voordeliger uit kan vallen.

Onze werkwijze bij het aankopen van agrarisch vastgoed

Wij zullen ons eerst verdiepen in uw wensen en behoeften. Vervolgens richten wij ons op het huidige aanbod. Wij lopen dit samen met u door om te kijken of er een geschikt object bij zit. Uiteraard gaan wij met u mee bezichtigen en zullen wij alert zijn op zaken die ons opvallen en deze met u bespreken.

Wij zullen u na de bezichtiging verslag doen van onze bevindingen. Hierbij letten wij niet alleen op het geheel maar ook op de details. Is het object bouwkundig wel in goede staat? Is het wel geschikt en sluit het object aan bij uw wensen en behoeften? Wij vergelijken het object tevens met diverse soortgelijke transacties in de nabije omgeving, de zogenaamde transactievergelijking. Ook nemen wij juridische en fiscale aspecten met u door.

Bent u eruit? Dan gaan wij starten met de onderhandelingen. Wij zetten vooraf een strategie op, waarbij uw belangen voor ons voorop staan.. Komt het definitief tot een bieding dan zullen wij dit, met de hierbij behorende condities, voor u vastleggen.  

Als de koop is gesloten wordt de koopovereenkomst opgesteld en zullen wij deze controleren alvorens u overgaat tot ondertekening. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en zullen u ook terzijde staan bij de eindinspectie en de juridische overdracht bij de notaris. 

Meer informatie over het aankopen van agrarisch vastgoed

Heeft u een specifiek vraagstuk over de aankoop van een agrarisch vastgoed? Onze makelaars staan u graag te woord.Over Witte Rentmeesters en Makelaars

Beheer van landgoederen, agrarische makelaardij, woningmakelaardij en onteigeningen vormen al meer dan 29 jaar de kernactiviteiten van Witte Rentmeesters en Makelaars uit Hoog-Keppel. Op die jaren kijken we met gepaste trots terug.

Maar dat weerhoudt ons kantoor er niet van om de blik op de toekomst te richten. Als team van rentmeesters en makelaars gaan we constant voor ontwikkeling om in de markt voorop te blijven lopen. Dat doen we met verschillende achtergronden. Vanuit agrarisch beheer, vanuit de makelaardij en vanuit een juridische achtergrond. Op die manier zijn wij thuis in de breedte van het landelijk gebied.
Lees meer over ons