Onteigening

Vele honderden hectares landbouwgrond voor industrie en woningbouw hebben wij de afgelopen decennia voor onze relaties verkocht. De bemiddeling, in combinatie met deskundig advies, staat daarbij centraal.

Met name in de regio IJsselvallei, Veluwe, Arnhem-Nijmegen, de Liemers en de Achterhoek zijn wij sterk vertegenwoordigd bij opdrachten die te maken hebben met de verkoop van landbouwgronden, boerderijen en woningen welke dienen te wijken voor woningbouw, industrie, natuurontwikkeling en infrastructurele werken.

Case

Benieuwd naar onze succesvolle aanpak? Bekijk dan snel onze case. Hier leest u hoe een onteigening in de praktijk gaat en waar u rekening mee moet houden.

lees de case


Witte Rentmeesters en Makelaars kan bogen op een grote expertise op dit terrein. 

Onteigening
Onteigening
Onteigening

Juridische aspecten

We brengen de juridische achtergronden in beeld en voeren de onderhandelingen met overheid en projectontwikkelaars. Tevens stellen wij planschadetaxaties op en helpen wij bij agrarische bedrijfsverplaatsingen. Begeleiding bij gerechtelijke procedures met het oog op onteigening en planschades behoort eveneens tot het werkgebied. Vele agrariƫrs, landgoedeigenaren en particulieren hebben al gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van onteigening.

Meer informatie

Heeft u een specifiek vraagstuk over onteigeningen? Onze rentmeesters staan u graag te woord.

Neem direct contact op

Wij staan u graag met raad en daad bij in deze situatie. Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen? Een persoonlijk gesprek biedt tenslotte nieuwe inzichten. We ontvangen u graag op ons kantoor of komen bij u thuis. Wij nemen de zorg graag uit handen.
Neem direct contact op