Stille verkoop zakelijk vastgoed

De naam zegt het al. U wilt uw kostbare bezit niet uitgebreid aan de markt presenteren, maar het liefste in stilte verkopen. Dit kunnen wij voor u doen!

Wij zullen uw bedrijfspand vastleggen conform onze gebruikelijke werkwijze. Wij maken een goede beschrijving, laten mooie foto’s maken en brengen zo alles in kaart, zoals wij dit bij ieder object doen.

Afwijkend bij stille verkoop is dat wij het pand niet op Funda zullen plaatsen. Wij zetten geen “Te Koop”-bord op uw terrein. En wij zullen ook geen advertenties plaatsen zonder uw toestemming. U kunt er wel voor kiezen om het object op onze site te laten plaatsen. Het verkoopplan is maatwerk en deze zullen wij tezamen met u opstellen.

Wij gaan voor u op zoek naar de juiste kandidaat, hiervoor zoeken wij onder andere in ons zoekersbestand. Enkel een kandidaat koper die serieuze interesse heeft, zal nader worden geïnformeerd over uw bedrijfspand. Ook kunnen wij ons netwerk inzetten, hierbij moet u denken aan een mailing aan collega makelaars met een summiere omschrijving van het object. 

Wilt u uw bedrijfspand verkopen, maar heeft u geen haast, dan is stille verkoop ook zeker aan te raden. U behoudt zo uw privacy.

Kennismaken met bedrijfspanden in de stille verkoop

Als uw zoekopdracht voldoet aan de criteria van de bedrijfspanden die wij in stille verkoop aanbieden, dan brengen wij deze bedrijfspanden gegarandeerd onder uw aandacht.

Meer informatie

Heeft u een specifiek vraagstuk over de stille verkoop van uw bedrijfspand? Onze makelaars staan u graag te woord.    

Over Witte Rentmeesters en Makelaars

Beheer van landgoederen, agrarische makelaardij, woningmakelaardij en onteigeningen vormen al meer dan 29 jaar de kernactiviteiten van Witte Rentmeesters en Makelaars uit Hoog-Keppel. Op die jaren kijken we met gepaste trots terug.

Maar dat weerhoudt ons kantoor er niet van om de blik op de toekomst te richten. Als team van rentmeesters en makelaars gaan we constant voor ontwikkeling om in de markt voorop te blijven lopen. Dat doen we met verschillende achtergronden. Vanuit agrarisch beheer, vanuit de makelaardij en vanuit een juridische achtergrond. Op die manier zijn wij thuis in de breedte van het landelijk gebied.
Lees meer over ons