Over Witte

Beheer van landgoederen, agrarische makelaardij, woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en onteigeningen vormen al meer dan 29 jaar de kernactiviteiten van Witte Rentmeesters en Makelaars uit Hoog-Keppel. Op die jaren kijken we met gepaste trots terug. Maar dat weerhoudt ons kantoor er niet van om de blik op de toekomst te richten. Als team van rentmeesters en makelaars gaan we constant voor ontwikkeling, om in de markt voorop te blijven lopen. Dat doen we met verschillende achtergronden. Vanuit agrarisch beheer, vanuit de makelaardij en vanuit een juridische achtergrond. Op die manier zijn wij thuis in de breedte van het landelijk gebied.

Over Witte

Het team van Witte Rentmeesters en Makelaars heeft de Kleine IJsvogel als nieuw symbool voor het kantoor gekozen. Evenals de ijsvogel proberen we op het juiste moment nieuwe kansen te benutten. De scherpte van de ijsvogel is iets dat wij als vastgoedprofessionals meebrengen, zowel als rentmeesters en als makelaars. En wij vissen die potentiële kansen en kopers uit de markt die voor u interessant zijn. We willen de markt goed bedienen en het maximale eruit halen voor onze opdrachtgevers. Vertrouwen en een duurzame relatie staan daarbij voorop.

Over Witte
Over Witte
Over Witte

Witte Rentmeesters en Makelaars treedt op als adviseur in ruimtelijke ordeningsaangelegenheden, aan- en verkoop van landbouwgronden, bos- en natuurterreinen en het opzetten van nieuwe landgoederen. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om onderhoud en beheer, maar ook om bestemmingsplanprocedures en subsidieaanvragen. Het adviseren op het gebied van onteigening vormt een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Voor taxaties, pacht- en erfpachtkwesties, Natuurschoonwet adviezen (NSW-aanvragen, opzetten landgoed B.V.'s) en subsidieregelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Vele opdrachtgevers (agrariërs, landgoedeigenaren, overheden, enz.) mochten wij door de jaren heen terzijde staan bij de advisering over hun landelijk gelegen onroerende zaken.

Daarnaast is Witte Rentmeesters en Makelaars actief als bemiddelaar op het gebied van landelijk en stijlvol wonen. Onze focus ligt op exclusief vastgoed, voornamelijk landelijk wonen, rijksmonumenten en jaren ’30 woningen. Via uiteenlopende kanalen weten wij voor onze opdrachtgevers potentiële kopers te vinden. Professionele presentatie via websites als Funda en onze eigen website maken het vinden van exclusief vastgoed nog eenvoudiger. Witte Rentmeesters en Makelaars werkt met deskundige woningcoaches zodat uw woning net dat beetje extra krijgt.

De rode lijn binnen het kantoor vormt de manier van werken; als makelaar op basis van deskundigheid ook in staat zijn om complexe transacties te sluiten, als rentmeester op basis van historie en ervaring uw commerciële belang voor ogen behartigen.

Neem direct contact op

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens dan achter op het contactformulier en stel u vraag. Wij nemen dan snel contact met u op. Een persoonlijk gesprek biedt tenslotte nieuwe inzichten. We ontvangen u graag op ons kantoor of komen bij u thuis.
Neem direct contact op