Medewerkers

Maak kennis met de medewerkers van Witte Rentmeesters en Makelaars. U kunt ons bereiken op ons algemene telefoonnummer 0314-38 21 21 en middels het algemene e-mailadres: [email protected]

Ing. Pieter Witte RMT

Directeur/Rentmeester/Register Makelaar Taxateur

Pieter Witte is afgestudeerd aan de Rijks Hogere Landbouwschool met specialisatie Rurale Planologie en beëdigd rentmeester Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Gecertificeerd taxateur Landelijk Vastgoed en Wonen NRVT en makelaar VastgoedCert. Sinds 1992 is Pieter directeur-eigenaar en daarmee eindverantwoordelijke voor Witte Rentmeesters en Makelaars. Hij is een allround landgoedbeheerder met veel ervaring op het gebied van rendementsverbetering van landgoederen, versterken van de kernkwaliteiten van landgoederen en het adviseren, aansturen en begeleiden van onder andere complexe herbestemmings- en restauratieprojecten van rijks- en gemeentelijke monumenten. Taxeren van landgoederen en agrarisch vastgoed, bemiddelen bij bedrijfsverplaatsingen op onteigeningsbasis en de bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk vastgoed, zijn specialismen waarbij zijn jarenlange ervaring goed tot zijn recht komt. De ervaren specialist heeft betrokkenheid, betrouwbaarheid, ontzorgen en 100% inzet, persoonlijk en warm hoog in het vaandel staan.

Lars Verheijen

Junior Rentmeester

Lars Verheijen heeft de opleiding Bos- en natuurbeheer met als specialisatie Rentmeesterij aan de Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp afgerond. Lars is binnen ons kantoor werkzaam als junior rentmeester. Hij ondersteunt de rentmeesters bij hun beheerwerkzaamheden van de vele landgoederen waar het kantoor zorg voor draagt. Daarnaast gaat hij zich bezig houden met ruimtelijke ordening vraagstukken, visies, agrarisch vastgoed transacties en rood voor rood regeling. Lars wil zich binnen het kantoor verder ontplooien als allround rentmeester en taxateur agrarisch- en monumentaal vastgoed.

Isa Woordes

Stagiaire

Isa Woordes bevindt zich in de afrondingsfase van de opleiding Vastgoedkunde aan Hogeschool Saxion te Enschede. Momenteel werkt Isa aan haar afstudeeropdracht, waarin ze onderzoek doet naar de verduurzaming van particuliere gemeentelijke- en rijksmonumenten met inachtneming van de wet- en regelgeving en de financieringsmogelijkheden. Naast dit primaire doel kijkt Isa ernaar uit om zo veel mogelijk te leren over de rentmeesterij en de agrarische makelaardij om vervolgens het werkveld te betreden.

Petra Coenen

Financieel administratief medewerkster

0314 38 21 21
Email Petra

Marianne Evers

Telefoniste/Receptioniste

0314 38 21 21
Email Marianne

Inge Loes Witte

Administratieve ondersteuning

0314 38 21 21
Email Inge Loes

Sylvia van Dillen

Administratief secretarieel medewerker

0314-382121
Email Sylvia