Woning (ver)huren

U zoekt voor uw bezit vanzelfsprekend een betrouwbare huurder. Witte Rentmeesters en Makelaars brengt verhuurder en huurder samen en ontzorgt u als verhuurder van het dagelijkse beheer.

Daarbij nemen wij het voordeel van uitgebreide kennis van de huur en verhuurmarkt mee. Zo weet u zich verzekerd van een goede huurder en behoud van uw bezit.  

Wij benaderen uw woning met een specifiek verhuurplan. Dat is in het hogere marktsegment van exclusieve woningen geen overbodige luxe. Woonconsumenten willen weten wat de haken en ogen zijn bij een huurwoning. Zij willen de huur volledig kunnen overzien. Van de juridische aspecten tot aan het krijgen van “het goede gevoel”. Daar hoort ook bij dat wij samenwerken met woningcoaches die van uw thuis ook het thuis van uw potentiële huurders van kunnen maken.

Wij ontzorgen u door de inspectie van de woning op ons te nemen als er een huurder vertrekt en voordat er een nieuwe huurder definitief intrekt. Verder zorgen wij voor een huurcontract dat juridisch waterdicht is. Indien u dit wenst kunnen wij het contract tevens voor u beheren in ons contractadministratiesysteem zodat er een goede bewaking is van opzeg- en (prijs)wijzigingstermijnen.

Huren

U kunt met Witte Rentmeesters en Makelaars ook exclusief huren in het groen. Onze makelaars hebben een wisselend bestand van huurwoningen in het landelijk gebied. Uiteenlopend van woonboerderijen tot villa’s.

Wij bieden een combinatie van aantrekkelijke huurprijzen en goede huurvoorwaarden. Onze huurhuizen zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Dat alles gecombineerd met prachtige locaties maakt huren via Witte Rentmeesters en Makelaars de snelste stap richting uw landelijke woonwens.

Klik hier voor ons actuele aanbod. Heeft u de woning die aan uw wensen voldoet nog niet kunnen vinden? Schrijf u dan in als woningzoeker. Op deze manier krijgt u als ingeschreven zoeker bij ons voorrang, voordat de woningen op de landelijke websites verschijnen.

Meer informatie

Heeft u een specifiek vraagstuk over de verhuur van uw woning? Onze makelaars staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u van plan om uw woning te verhuren en overweegt u een makelaar hiervoor in te schakelen? Wij geven u graag een vrijblijvend advies en nadere toelichting over onze verhuurmethode. U kunt hierbij vertrouwen op ons uitgebreide netwerk.
Neem vrijblijvend contact op