Stille verkoop agrarisch vastgoed

De naam zegt het al. U wilt uw kostbare bezit niet uitgebreid aan de markt presenteren, maar het liefste in stilte verkopen. Dit kunnen wij voor u doen!

Wij zullen uw agrarisch vastgoed vastleggen conform onze gebruikelijke werkwijze. Wij maken een goede beschrijving, laten mooie foto’s maken en brengen zo alles in kaart, zoals wij dit bij ieder object doen.

Afwijkend bij stille verkoop is dat wij het object niet op Funda zullen plaatsen. Wij zetten geen “Te Koop”-bord op het erf. En wij zullen ook geen advertenties plaatsen zonder uw toestemming. U kunt er wel voor kiezen om het object op onze site te laten plaatsen. Het verkoopplan is maatwerk en zullen wij tezamen met u opstellen.

Wij gaan voor u op zoek naar de juiste kandidaat, hiervoor zoeken wij onder andere in ons zoekersbestand. Enkel een kandidaat koper die serieuze interesse heeft, zal nader worden geïnformeerd over uw agrarisch vastgoed. Ook kunnen wij ons netwerk inzetten, hierbij moet u denken aan een mailing aan collega makelaars met een summiere omschrijving van het object. 

Wilt u uw agrarisch vastgoed verkopen, maar heeft u geen haast, dan is stille verkoop ook zeker aan te raden. U behoudt zo uw privacy.

Kennismaken met agrarisch vastgoed in de stille verkoop

Als uw zoekopdracht voldoet aan de criteria van de objecten die wij in stille verkoop aanbieden, dan brengen wij deze woningen gegarandeerd onder uw aandacht.

Meer informatie

Heeft u een specifiek vraagstuk over de stille verkoop van uw agrarisch vastgoed? Onze makelaars staan u graag te woord.
Vraag vrijblijvend advies aan over stille verkoop

Bent u van plan om uw agrarisch vastgoed te verkopen en overweegt u stille verkoop? Wij geven u graag een vrijblijvend advies over deze verkoopmethode . U kunt hierbij vertrouwen op ons uitgebreide netwerk.
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan