Zakelijk vastgoed (ver)huren

U zoekt voor uw bezit vanzelfsprekend een betrouwbare huurder. Witte Rentmeesters en Makelaars brengt verhuurder en huurder samen en ontzorgt u als verhuurder van het dagelijkse beheer.

Daarbij nemen wij het voordeel van uitgebreide kennis van de huur en verhuurmarkt mee. Zo weet u zich verzekerd van een goede huurder en behoud van uw bezit.  

Wij benaderen uw pand met een specifiek verhuurplan. Dat is in het hogere marktsegment van exclusief onroerend goed geen overbodige luxe. Potentiële kandidaten willen weten wat de haken en ogen zijn bij een huurobject. Zij willen de huur volledig kunnen overzien. Van de juridische aspecten tot aan het krijgen van “het goede gevoel”. Daar hoort ook bij dat wij samenwerken met (woning)coaches die van uw bedrijf ook het bedrijf van uw potentiële huurders van kunnen maken.

Wij ontzorgen u door de inspectie van het bedrijfspand op ons te nemen als er een huurder vertrekt en voordat er een nieuwe huurder definitief intrekt. Verder zorgen wij voor een huurcontract dat juridisch waterdicht is. Indien u dit wenst kunnen wij het contract tevens voor u beheren in ons contractadministratiesysteem zodat er een goede bewaking is van opzeg- en (prijs)wijzigingstermijnen.

Huren

U kunt met Witte Rentmeesters en Makelaars ook exclusief huren in het groen. Onze makelaars hebben een wisselend bestand van huurpanden in het landelijk en stedelijk gebied. Uiteenlopend van kantoorboerderijen tot kantoorvilla’s.

Wij bieden een combinatie van aantrekkelijke huurprijzen en goede huurvoorwaarden. Onze huurobjecten zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Dat alles gecombineerd met prachtige locaties maakt huren via Witte Rentmeesters en Makelaars de snelste stap richting uw toekomstplannen.

Klik hier voor ons actuele aanbod. Heeft u het bedrijfspand dat aan uw wensen voldoet nog niet kunnen vinden? Schrijf u dan in als zoeker. Op deze manier krijgt u als ingeschreven zoeker bij ons voorrang, voordat de panden op de landelijke websites verschijnen.

Meer informatie

Heeft u een specifiek vraagstuk over de verhuur van uw bedrijfspand? Onze makelaars staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u van plan om uw bedrijfspand te verhuren en overweegt u hiervoor een makelaar hiervoor in te schakelen? Wij geven u graag een vrijblijvend advies en nadere toelichting over onze verhuurmethode . U kunt hierbij vertrouwen op ons uitgebreide netwerk.
Neem vrijblijvend contact op