Advies

De rentmeesters van Witte Rentmeesters en Makelaars hebben ruime ervaring met gebiedsprocessen. Zij zijn gewend met allerlei verschillende partijen te communiceren en weten partijen met elkaar te verbinden. U kunt gebruik maken van onze diensten op het gebied van:

Wilt u een landschap herinrichten, versterken of een andere functie geven. Wij staan u graag met raad en daad bij. Begeleiding van gerechtelijke procedures met het oog op onteigening behoort eveneens tot het werkgebied. Vele agrariërs, landgoedeigenaren en particulieren hebben al gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van onteigening. 

Wilt u als overheid een ontwikkeling realiseren? We ondersteunen naast ondernemers en particuliere grondeigenaren ook overheden (Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen en corporaties). Daarbij nemen we de (eind)verantwoordelijkheid en ontzorgen. Het belangrijkste doel hiervan is het tijdig kunnen beschikken over de grond die nodig is voor uw locatie- of gebiedsontwikkeling.   

Advies
Advies
Advies

Bestemmingsplanprocedures

Onze rentmeesters hebben de juiste ingangen bij de gemeente en/of provincie waardoor wij met de juiste juridische, technische kennis u ook kunnen bijstaan met de bestemmingsplanprocedures, aanvragen/wijzigen van omgevingsvergunningen etc. 
Klik hier voor meer informatie over bestemmingsplanprocedures.

Onteigening

 Vele honderden hectares landbouwgrond voor industrie en woningbouw hebben wij de afgelopen decennia voor onze relaties verkocht. De bemiddeling, in combinatie met deskundig advies, staat daarbij centraal. Witte Rentmeesters en Makelaars kan bogen op een grote expertise op dit terrein.
Klik hier voor meer informatie over onteigening.   

Pacht en erfpacht

Of het gaat om vraagstukken over de Pachtwet of het opstellen van een pachtcontract, de rentmeesters van Witte Rentmeester en Makelaars hebben het antwoord op uw vraag. Wij kunnen u terzijde staan tijdens gesprekken met (erf)pachters en huurders.
Klik hier voor meer informatie over pacht en erfpacht.   

Taxaties

Heeft u een taxatie nodig van uw vastgoed? Dan bent u bij Witte Rentmeesters en Makelaars aan het juiste adres. De taxateurs hebben uitgebreide kennis van het landelijk gebied en ruime ervaring met de verschillende vormen van taxaties.
Klik hier voor meer informatie over taxaties.  

Meer informatie over onze advies diensten

Heeft u een specifiek vraagstuk over onze diensten? Onze rentmeesters staan u graag te woord.
Neem vrijblijvend contact op

Wij staan u graag met raad en daad bij. Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen? Een persoonlijk gesprek biedt tenslotte nieuwe inzichten. We ontvangen u graag vrijblijvend op ons kantoor of komen bij u thuis.
Neem vrijblijvend contact op