Witte Rentmeesters en Makelaars

Voorst

Lange Klarenbeekseweg  31

€ 1.675 Per maand

Verhuurd! Woonhuis te Voorst

Kenmerken

 • Status
  Verhuurd
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+27

Lange Klarenbeekseweg  31

Bekijk alle foto's

Verhuurd! Woonhuis te Voorst
€ 1.675
Per maand

In het buitengebied van Voorst, in de stedendriehoek tussen Zutphen en Apeldoorn, is deze landelijke woning met vrijstaande schuur gelegen. Het dorp Voorst is een plaats waar alle voorzieningen aanwezig zijn. De grotere plaatsen Apeldoorn, Deventer en Zutphen liggen op een steenworp afstand. De stedendriehoek staat bekend om zijn landschappen, historie oude binnensteden en cultuurbeleving. Daarnaast is het gelegen in het hart van Nederland en zeer goed bereikbaar via de snelwegen A1 en A50. De woning zelf heeft u heel wat te bieden. Qua staat van onderhoud maar ook wat betreft de indeling. Vanuit de woonkamer kijkt u over de landerijen uit op het dorp.

Aan de horizon een kerktoren, in de verte een rietgedekte boerderij, in het tegenovergelegen weiland heten nieuwsgierige koeien u welkom…

Na een lange dag komt u hier comfortabel thuis

Woonhuis:

Begane grond

Entreehal met trapopgang en toilet. De hal biedt eveneens toegang tot de kelder, de keuken en een slaapkamer. Royale woonkamer met fantastisch uitzicht over de omliggende weilanden. Naast de woonkamer ligt de aparte ruimte welke qua maatvoering geschikt is om in te richten als eetkeuken. Mooie glaspartijen zorgen, zowel in de woonkamer als keuken, voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het grote terras en tuin. Aangrenzend aan de keuken is een bijkeuken gesitueerd, met een aparte tuin- of achterdeur. Via de hal komt u eveneens in de slaapkamer op de begane grond, welke voorzien is van een royale vaste kastenwand, met aangrenzend de badkamer.

Eerste verdieping

Trapopgang, overloop, toegang tot grote slaapkamer met daarnaast een derde slaapkamer. De overloop biedt eveneens toegang tot een ruime zolderruimte welke onder andere plaats biedt aan de verwarmingsketel.

Bijzonderheden: De woning is uitvoerig gerenoveerd en voorzien van nieuw stucwerk en nieuw sanitair. Daarnaast is de woning voorzien van een nieuwe heteluchtverwarmingsinstallatie. Voorst kenmerkt de woning zich door zijn rustige, maar niet geïsoleerde, ligging. In combinatie met de ruime tuin, met heggen en terras, is het de ideale locatie om ontspannend te wonen op een landelijke locatie.

Garage:

De houten garage is voorzien van een elektrische garagedeur en biedt voldoende zolderruimte.

Nota bene:
De woning wordt in eerste instantie verhuurd voor een periode van 2 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zal het contract omgezet worden in onbepaalde tijd.
 • Status
  Verhuurd
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Prijs
  € 1.675 Per maand
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

Stedendriehoek is de naam van het bestuurlijke samenwerkingsverband tussen zes Gelderse gemeenten en de Overijsselse gemeente Deventer. Het gebied omvat de driehoek rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Landschap
Karakteristiek aan de regio is een landelijke omgeving met daarbinnen de drie stedelijke kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Kenmerkend voor de landelijke omgeving zijn de bosrijke Veluwe met sprengen en beken, de open IJsselvallei en het coulisselandschap van de Graafschap en Salland.

De drie steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen vormen de 'hoekstenen' van de centraal gelegen driehoek binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Kenmerkend voor Apeldoorn is het 'groene karakter', weinig hoogbouw, de 'huisjesstructuur' met veel monumentale en vrijstaande panden en het 'kroondomein'. Zutphen en Deventer karakteriseren zich als historische Hanzesteden met cultuurhistorische kwaliteiten.

Cultuur

Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden.

Onderwijs

Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de Stedendriehoek ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de Stedendriehoek over hogescholen. De bekendste Hogeschool is Hogeschool Saxion. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast biedt de parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de Stedendriehoek dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Het toerisme is in de Stedendriehoek sterk ontwikkeld. De provincie Gelderland wenst de verblijfsrecreatie steeds meer te concentreren langs/in de minder kwetsbare randen van het gebied. Hiermee probeert men de grote druk van de recreatie op de natuur te verkleinen. Verschillende recreatiebedrijven in het centrum van de Veluwe en een kazerneterrein bij Nunspeet zijn weer aan de natuur teruggegeven. De overgebleven recreatiebedrijven worden daarbij zoveel mogelijk gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd.

Bekijk alle foto's