De woonboerderij is geheel, en kwalitatief zeer hoogwaardig, gerenoveerd in 2015/2016 en verwelkomd nu haar nieuwe bewoners. Vanuit de zij-entree is er toegang tot de ruime hal met toilet, meterkast en garderobe-nis. De hal geeft toegang de royale woonkamer met werkelijk prachtige open keuken. De royale woonkamer, uitgevoerd met vloerverwarming, is gesitueerd op de oude deel en voorzien van verschillende plafondhoogtes. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer of kantoorruimte aan de voorzijde bereikbaar, deze ruimte kan eventueel ook dienst doen als ruime eetkamer op de begane grond. Daarnaast bevindt zich een prachtige kamer welke in te richten is als walk- through closet, met daarachter een badkamer welke is voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is eveneens vanuit de voorzijde te bereiken.
De vaste trap brengt u, via een bordes, naar de eerste verdieping met een tweetal ruime slaapkamers. De tweede badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.
Vanuit de oude staldeuren heeft u uitzicht op een ruime tuin, knotwilgen en hoge bomen. De voortuin beschikt zelfs over een oud bakhuisje die gecombineerd met de hoge beukhagen extra sfeer geeft aan de woonboerderij. Dit is wonen in het groen, dit is genieten. Gunstig gelegen in de stedendriehoek, met alle voorzieningen in de nabijheid.
Deze woning laat zich in een woord omschrijven: comfortabel. De ruimtelijke afmetingen en het ontwerp met vloerverwarming en bijzondere lichtinval maken het een zeer comfortabel huis. Dat alles wordt gecomplementeerd door de gebruikte natuurlijke materialen, welke een bijzondere authenticiteit uitstralen.
-
StatusVerhuurd
-
Type objectWoonhuis
-
Soort woningWoonboerderij
-
Type woningVrijstaande woning
-
Prijs€ 2.100 Per maand
-
BouwvormBestaande bouw
Stedendriehoek is de naam van het bestuurlijke samenwerkingsverband tussen zes Gelderse gemeenten en de Overijsselse gemeente Deventer. Het gebied omvat de driehoek rondom de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
Landschap
Karakteristiek aan de regio is een landelijke omgeving met daarbinnen de drie stedelijke kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Kenmerkend voor de landelijke omgeving zijn de bosrijke Veluwe met sprengen en beken, de open IJsselvallei en het coulisselandschap van de Graafschap en Salland.
De drie steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen vormen de 'hoekstenen' van de centraal gelegen driehoek binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Kenmerkend voor Apeldoorn is het 'groene karakter', weinig hoogbouw, de 'huisjesstructuur' met veel monumentale en vrijstaande panden en het 'kroondomein'. Zutphen en Deventer karakteriseren zich als historische Hanzesteden met cultuurhistorische kwaliteiten.
Cultuur
Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere culinaire initiatieven, tal van culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden.
Onderwijs
Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de Stedendriehoek ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de Stedendriehoek over hogescholen. De bekendste Hogeschool is Hogeschool Saxion. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door de lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Daarnaast biedt de parttime School een gevarieerd aanbod van bij- en nascholing.
Sport
In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de Stedendriehoek dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.
Toerisme
Het toerisme is in de Stedendriehoek sterk ontwikkeld. De provincie Gelderland wenst de verblijfsrecreatie steeds meer te concentreren langs/in de minder kwetsbare randen van het gebied. Hiermee probeert men de grote druk van de recreatie op de natuur te verkleinen. Verschillende recreatiebedrijven in het centrum van de Veluwe en een kazerneterrein bij Nunspeet zijn weer aan de natuur teruggegeven. De overgebleven recreatiebedrijven worden daarbij zoveel mogelijk gemoderniseerd en aangepast aan de wensen van de huidige tijd.