Rentmeesterij

De rentmeesters van Witte Rentmeesters en Makelaars staan voor hoogwaardige dienstverlening en zijn de specialisten in hun vakgebied.

De rentmeesters zijn gedegen vastgoedprofessionals die werken in de stad, in het landelijk gebied en aan de infrastructuur. Bij alle vraagstukken over onroerend goed, zoals functieverandering, beheer, taxaties en onteigening, is de inzet van ons kantoor onontbeerlijk. Ook voor de procedures van bestemmingsplanwijzigingen, pacht- en erfpachtzaken bent u bij onze rentmeesters aan het juiste adres. Onze rentmeesters zijn probleemoplossers met een visie. Tot de vaardigheden van een rentmeester behoren onderhandelen, beheren, taxeren, organiseren en coördineren. Het exploiteren van een bos, het adviseren middels een landgoedvisie, het aanvragen van subsidies en Natuurschoonwet 1928 aanvragen zijn voor onze rentmeesters dagelijkse werkzaamheden. Witte Rentmeesters en Makelaars werken voor particulieren, overheden, terreinbeheerders en bedrijven.   

Rentmeesterij
Rentmeesterij
Rentmeesterij

Wij onderscheiden ons in onze persoonlijke aandacht voor u. Zo zijn wij aanwezig bij vergaderingen, begeleiden wij projecten en hebben wij veel contact en leveren we echt maatwerk. Wij denken onderbouwd mee, zullen actief aan de slag gaan en geven u eerlijk en oprecht advies.  

Rentmeesterij


Maak een afspraak

Met persoonlijke aandacht ontzorgen wij u op alle facetten die op de rentmeesterij van toepassing zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak. Een persoonlijk gesprek biedt tenslotte nieuwe inzichten.
Maak een afspraak