Makelaardij

De makelaars van Witte Rentmeesters en Makelaars willen het uiterst haalbare er voor u uit halen. Wij beschikken over een zeer hoge mate van professionaliteit. Onze ervaring leert dat een goede timing, een perfecte presentatie en doorlopende marketingacties zorgen voor de hoogst haalbare verkoopprijs in korte tijd. Wij makelen met enthousiasme en passie. 

Het makelen is natuurlijk meer dan alleen uw woning verkopen. Wij kunnen uw woning verhuren of bij staan in het huren van een nieuwe woning. Wij taxeren, helpen u bij uw zoekopdracht en kunnen u bijstaan bij de aankoop van uw droomwoning. Liever uw woning in de stille verkoop, dan bent u bij Witte Rentmeesters en Makelaars natuurlijk aan het juiste adres.

De makelaars zijn gecertificeerd en hebben opvallend veel ervaring! De kwaliteit blijkt uit het uitgebreide onderbouwde advies, onderzoek en optimale presentaties. Alle kennis en kunde is in huis als het gaat om kennis van de omgeving, woningmarkt, bouwkundige staat, monumentale aspecten, milieuaspecten, financiën, mogelijke subsidies en overige juridische zaken. 

Makelaardij
Makelaardij
test

Wij willen u ontzorgen, wat inhoudt dat we bij alle afspraken aanwezig zijn. Wij onderscheiden ons in onze persoonlijke aandacht voor u. Zo zijn wij aanwezig bij de fotografie, de financieringstaxatie, hebben wij veel contact en leveren wij echt maatwerk. Wij denken onderbouwd met u mee, zullen actief aan de slag gaan en geven een eerlijk en oprecht advies.   

Makelaardij

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan

Overweegt u uw woning, agrarisch of bedrijfs onroerend goed te verkopen, maar heeft u geen idee wat de verkoopwaarde is? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij nemen het als een uitgebreid advies ter hand en zullen u voorzien van de nodige informatie om de waarde vast te stellen. Wij kijken niet alleen naar de woning, maar ook naar onderliggende informatie die van groot belang is bij het vaststellen van de waarde.
Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan