Witte Rentmeesters en Makelaars

Etten

Warmseweg  1

€ 750.000 Kosten koper

Verkocht! Bedrijfsruimte te Etten

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Bedrijfsruimte
 • Vraagprijs
  € 750.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer

Warmseweg  1


Verkocht! Bedrijfsruimte te Etten
Vraagprijs
€ 750.000
Kosten koper

Op slechts enkele kilometers van Doetinchem waant u zich midden op het platteland. Een weids uitzicht, alle rust en toch vlakbij alle voorzieningen. De woonboerderij “Diepstege” is vernoemd naar een voormalige havezathe (uit 1500), die in de nabijheid van deze locatie was gelegen. De voormalige agrarische bedrijfsopstallen die op de locatie aanwezig zijn, zijn op dusdanige wijze verbouwd dat ze uitstekend dienst kunnen doen voor een bedrijf aan huis, de opslag van materialen en/of het stallen van voertuigen. De mooie bloemenweide, die naast de woonboerderij gelegen is, kan indien gewenst ook worden aangewend als weide voor hobbydieren.

De woonboerderij heeft veel karakter, maar heeft geen monumentenstatus. Het exterieur van het pand heeft in de loop der tijd weinig wijzigingen ondergaan en is goed onderhouden. De woonboerderij valt in het bijzonder op door zijn gave verhoudingen en de bijzondere datering van het exterieur. Het is een woonboerderij waar u zo in kunt trekken, maar waar u tevens nog de mogelijkheden heeft om bijvoorbeeld de deel en de zolderverdieping(en) aan te passen.
Op de locatie zijn diverse multifunctionele bedrijfsopstallen aanwezig. Zo is de voormalige melkveestal verbouwd tot een bedrijfsruimte met een inpandig kantoor, is er een ruime werkplaats aanwezig en doet de veldschuur dienst voor de opslag van materialen en stalling van voertuigen.

Uniek aan deze locatie is tevens dat de woonboerderij bestemd is als ‘Wonen’ en de voormalige melkveestal bestemd is als ‘Bedrijf’, waardoor wellicht ook gedeeltelijke zakelijke financieringen mogelijk zijn.
Door de centrale ligging op slechts 10 autominuten van het centrum Doetinchem en de aansluitingen op de snelweg A18 en A3 (Duitsland) bevinden zich alle voorzieningen in de directe nabijheid, de dorpskern van de plaats Etten bevindt zich op slechts 5 autominuten afstand. Tevens bevinden zich op slechts 15 autominuten het fantastische uitgestrekte natuurgebied Montferland en op slechts 5 autominuten recreatieplas Stroombroek.

Indeling woonboerderij
Deel
Zoals op elk traditioneel erf, komt men binnen via de deel. De voormalige deel is momenteel in gebruik als zijnde opslagruimte. Op de deel zijn een viertal paardenboxen gesitueerd.
Begane grond
Vanuit de deel biedt de deur toegang tot het voorhuis. Vanuit de lange sfeervolle hal zijn de diverse ruimten te bereiken. De ruime en moderne woonkeuken is van alle gemakken voorzien, zoals een ingebouwde vaatwasser, koelkast en combi-oven. Ook beschikt de keuken over een groot gasfornuis.

De huidige bewoners hebben ervoor gekozen om de eetkamer en woonkamer samen te voegen. Hierdoor is een grote voorkamer ontstaan, met veel ruimte, licht en een prachtig uitzicht op de tuin. De voorkamer is zowel bereikbaar via de centrale hal als de keuken.

Naast de keuken en de voorkamer kan men vanuit de hal eveneens toegang krijgen tot de slaapkamer. Deze kan uiteraard ook dienst doen als studeer- werk- en/of hobbykamer.

Daarnaast is in de hal een vaste trap gesitueerd, die toegang verleend tot de eerste verdieping.

Op de begane grond bevinden zich eveneens de badkamer die is voorzien van een toilet en een ruime douchegelegenheid. Verder bevinden zich op de begane grond de garderobe en een bijkeuken met provisie- en wasruimte. Recentelijk is er een deur geplaatst in de muur tussen de garage en de bijkeuken, hierdoor is de garage direct te betreden vanuit de woning.

Kelder
De ruime kelder is prima bereikbaar via de hal.

Eerste verdieping
Boven het voorhuis zijn een drietal ruime slaapkamers, waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kastruimte.

Zolderverdieping
Het woonhuis beschikt over meerdere zolderverdiepingen.

De grootste zolder is boven de oude deel gelegen. Deze zeer ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap op de deel en biedt tal van mogelijkheden. Op deze zolderverdieping is eveneens de CV opstelling geplaatst.

Boven het voorhuis is ook nog een bergruimte, die voorzien is van een dakraam. Deze bergruimte geeft via een vaste trap toegang tot de zolderverdieping boven het voorhuis.

Bedrijfsgebouw
Achter de vrijstaande woonboerderij is de voormalige melkveestal gelegen, die thans dienst doet als bedrijfsruimte met inpandig kantoor. Dankzij de bedrijfsbestemming, die op de voormalige melkveestal rust, kunnen op de locatie verschillende soorten bedrijven worden gevestigd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koeriersbedrijven, bouwbedrijven en productiebedrijven.

Door de voorzieningen die in het bedrijfsgebouw aanwezig zijn, zijn privé en werk goed van elkaar te scheiden. Zo beschikt het bedrijfsgebouw over eigen toiletten, een sanitaire ruimte, een ruime kantine met keukenblok en voldoende kantoorruimte. Boven de werkplaats is een vide gerealiseerd met voldoende opslagruimte. Tevens is hier een aparte CV opstelling geplaatst.

Recentelijk zijn op het zuidelijk dakvlak van de werkplaats 40 zonnepanelen gelegd.

Aangebouwde garage
Aansluitend op de boerderij is een garage in dezelfde stijl opgebouwd. De garage is voorzien van een elektrische roldeur, wastafel en een zij-ingang. Verder is de ruimte voorzien van een eigen CV opstelling en een vliering.

Veldschuur
Op het erf staat een in stenen opgetrokken veldschuur met een asbestvrije golfplaten dak. Deze veldschuur kan goed dienst doen voor de stalling van (werk)voertuigen en heeft een aparte garagebox. De garagebox heeft een vaste trap naar de bovenliggende zolder.

Buiten
Ten westen van de woning staat een kippenhok met buitenren en is de boomgaard met bloemenweide. Zo kunt u optimaal genieten van het buitenleven.
De tuin rondom de woonboerderij is een besloten privétuin.

Bestemmingen
Op het perceel rusten een drietal bestemmingen te weten:
- Wonen (de woonboerderij met enkele bijgebouwen)
- Bedrijf (de voormalige melkveestal)
- Agrarisch (de bloemenweide met boomgaard)
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Bedrijfsonroerendgoed
 • Vraagprijs
  € 750.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's