Witte Rentmeesters en Makelaars

Kerkdriel

Lange Weistraat  25

Verkoop bij inschrijving

Verkocht! Bouwgrond te Kerkdriel

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Bouwgrond
 • Prijs
  Verkoop bij inschrijving
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer
+7

Lange Weistraat  25

Kerkdriel
Bekijk op kaart
Bekijk alle foto's

Verkocht! Bouwgrond te Kerkdriel
Verkoop bij inschrijving

Steenfabriek Biezeveld, bestaande uit een kantoor , meerdere bakovens voor stenen, diverse loodsen en hallen, droogruimten, opslagterrein klei, tasvelden en een kavel landbouwgrond van 1.73.70 ha, gelegen aan de Lange Weistraat 25 in Kerkdriel. 


De gebouwen zijn sterk verouderd en verkeren in matige tot slechte staat. 

Plaatselijk is sprake van bodemverontreiniging. Overname inventaris bespreekbaar. 

 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Bouwgrond
 • Prijs
  Verkoop bij inschrijving
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's

Regio Rivierenland is het samenwerkingsverband van acht gemeenten in de Tielerwaard, de Culemborgerwaard, de Betuwe, de Bommelerwaard en het westen van het Land van Maas en Waal. De gemeenten zijn Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Landschap

De regio Rivierenland is vooral gevormd dankzij overstromingen uit het verleden, met eindeloos slingerende dijken en overal water. Een van de mooiste gebieden van Nederland. Maar door het vele water ook kwetsbaar. Leven met water in het algemeen, en de strijd ermee in het bijzonder, vormt al eeuwen dit gebied en zijn bewoners. Letterlijk en figuurlijk. In de voorhoede van deze strijd staan de reeds eeuwenoude waterschappen. Deze instellingen zijn aan het eind van de middeleeuwen gevormd als noodzaak voor het leven en werken in een rivierdelta met zijn verschillende bewoners en belangen. En ook vandaag de dag is dat nog altijd noodzakelijk. In het rivierengebied zorgen bestuur en medewerkers van Waterschap Rivierenland voor schoon en voldoende oppervlaktewater en veilige dijken. Zij doen dit onder andere door zorg te dragen voor dijk- en waterbeheer en het zuiveren van rioolafvalwater.

Cultuur

Rivierenland kenmerkt zich door de vele bezienswaardigheden: oude kerken, historische molens en legendarische kastelen. Dankzij de rijke geschiedenis van Rivierenland vind je hier nog vele herinneringen aan een roemrijk verleden.

Onderwijs

Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, en middelbaar onderwijs is de regio Rivierenland ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in Rivierenland dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Rivierenland is één van de meest karakteristieke streken van ons land met boomgaarden met prachtige bloesem in het voorjaar of vol heerlijk fruit in de zomer. Je vindt hier een groot aanbod van fiets- en wandelroutes, rustige landgoederen en stoere forten en kastelen.

Bekijk alle foto's