Witte Rentmeesters en Makelaars

Drempt

Kerkstraat  25

€ 355.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Drempt

Kenmerken

  • Status
    Verkocht
  • Soort woning
    Eengezinswoning
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
  • Lees meer

Kerkstraat  25


Verkocht! Woonhuis te Drempt
Vraagprijs
€ 355.000
Kosten koper
Prachtig landelijk gelegen vrijstaande jaren 30 woning in Drempt. Deze charmante woning heeft nog vele authentieke details en is gelegen op een ruim perceel van 1.500 m2. De woning heeft drie slaapkamers en verschillende opstallen met tal van mogelijkheden. Heeft u altijd een heerlijke tuin willen hebben met verschillende fruitbomen, een eigen moestuin en mooie tuinkas? Dit is uw kans!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toilet met fontein, toegang tot woonkamer, toegang tot keuken, trapopgang naar eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van de originele houten vloer uit 1924, een houtkachel in schouw en en-suite deuren. Door het hele huis vind u de originele paneeldeuren terug uit de jaren dertig. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de lichte eetkamer met prachtig uitzicht over de tuin en de nabij gelegen landerijen. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de tuin en de berging die achterin het huis is gelegen. De berging biedt toegang tot de garage. Vanuit de gezellige landelijke keuken voorzien van een gasfornuis met ingebouwde oven, beiden gestookt op gas, komt u in de bijkeuken waar de wasmachineopstelling is geplaatst.

Eerste verdieping
Overloop, toegang tot drie slaapkamers en de eenvoudige badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Zolder
Ruime bergzolder te bereiken middels een vlizotrap.

Kelder
Inpandige kelder met grondwaterpomp (voor de tuin en toiletten).

Tuin
Uitermate keurig onderhouden tuin met verschillende opstallen voorzien van krachtstroom, te weten een vrijstaande ruime berging met overkapping, berging/houtopslag, tuinhuis en tuinkas.
De tuin is gelegen op zuidwesten en daardoor erg zonnig. Het gazon ligt er prachtig en gezond bij.

Bijzonderheden:
- prachtig uitzicht over de landerijen;
- authentieke details;
- vrijstaande ruime berging met overkapping;
- garage;
- berging/houtopslag en tuinhuis;
- tuinkas.

Drempt is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving nabij de gezellige stad Doesburg. Doesburg (2km) is op fietsafstand. Openbaar vervoer is op loopafstand en het dichtstbijzijnde treinstation (NS Intercity station) bevindt zich in Dieren (7km). Steden als Doetinchem, Arnhem en Nijmegen zijn uitstekend te bereiken.
De nabij gelegen bossen en Oude IJssel garanderen veel fiets- en wandelplezier. De Hanzesteden Doesburg en Zutphen garanderen gezelligheid, rust en cultuur.
  • Status
    Verkocht
  • Type object
    Woonhuis
  • Soort woning
    Eengezinswoning
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Vraagprijs
    € 355.000 Kosten koper
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's