Witte Rentmeesters en Makelaars

Loo Gld

Loostraat  25

€ 560.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Loo Gld

Kenmerken

  • Status
    Verkocht
  • Soort woning
    Villa
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
  • Lees meer

Loostraat  25

Loo Gld
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Loo Gld
Vraagprijs
€ 560.000
Kosten koper

LET OP: deze woning wordt aangeboden met een vanaf prijs. Biedingen vanaf € 560.000,- worden door de verkopers serieus in overweging genomen!

Prachtige vrijstaande woning gelegen aan de rand van de bebouwde kom van het plaatsje Loo.
Een ideale plek om vrij en landelijk te wonen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.
De woning is gebouwd in 2007 en is voorzien van alle hedendaagse gemakken. De woning kenmerkt zich door ruime en lichte vertrekken en heeft een sfeervolle indeling. De slaapkamers zijn riant en de zolder is heel speels ingedeeld. Wonen en werken kunnen perfect worden gecombineerd door de multifunctionele kantoor/praktijkruimte op de begane grond. De centrale ligging van de woning op het perceel van 1.285 m2 biedt veel privacy, zon en ruimte.

Indeling
Begane grond: entree, ruime lichte centrale hal, toegang tot kantoorruimte, toegang tot woonkamer, toegang tot toilet met fontein, trapopgang naar eerste verdieping.
Bij binnenkomst vind u aan de linkerkant het kantoorgedeelte van de woning. De mogelijkheden met deze ruimte zijn eindeloos. U kan er nog een slaapkamer van maken of bijvoorbeeld een praktijkruimte. Maar dit zijn slechts een paar voorbeelden.
De ruime lichte woonkamer heeft een fraaie gas sfeerhaard en openslaande deuren naar de zijkant van de tuin. Via schuifdeuren komt u terecht in de ruime moderne leef keuken.
De moderne keuken is luxe afgewerkt en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur: te weten een vijf pits inductieplaat, koel-vriescombinatie, inbouwoven, vaatwasser, afzuigkap en een praktische apothekerskast. Interessant detail is dat de muur tussen de keuken en het kantoor eenvoudig te verwijderen is zodat u een hele grote woonkeuken kan realiseren. Via openslaande deuren komt u in de fraaie tuin waar zich ook het terras bevindt. De bijkeuken heeft een praktische inbouwkast en biedt toegang tot de tuin.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, badkamer en cv ruimte.
De masterbedroom aan de voorzijde van de woning heeft een inloopkast, een wastafel en een Frans balkon. De overige twee slaapkamers zijn prettig ruim en licht.
De badkamer is zeer luxe afgewerkt heeft een ruim ligbad, een dubbel wastafelmeubel, een inloopdouche en een hangend toilet.
De aparte cv ruimte biedt voldoende bergingsmogelijkheden.

Tweede verdieping: Ruime berging / Speelruimte kinderen.

Tuin
Prachtige riante tuin, fraai aangelegd met bijzonder veel privacy, verschillende zonneterrassen en een vrijstaande houten berging.

Bijzonderheden
- Volledig geïsoleerd;
- Vloerverwarming;
- Geschikt voor bedrijvigheid aan huis;
- Zonnescreens rondom het huis;
- De muur van de keuken kan doorgebroken worden naar kantoor om er een hele grote woonkeuken van te maken;
- Buitenkant geverfd in 2017;

Kortom een heerlijk gezinshuis eventueel te combineren met zakelijke doeleinden. Het geheel is ideaal gesitueerd, aan de rand van het dorp Loo op “steenworp” afstand van basisvoorzieningen en uitvalswegen. Het idyllisch dorpje Loo is een sociaal en karakteristiek dorp met tal van verenigingen en eeuwenoude tradities. Maar ook de grotere plaatsen zoals Arnhem en Duiven zijn binnen een half uur te bereiken en bieden een uitgebreid winkelcentrum, onderwijs en sportvoorzieningen.
  • Status
    Verkocht
  • Type object
    Woonhuis
  • Soort woning
    Villa
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Vraagprijs
    € 560.000 Kosten koper
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's