Witte Rentmeesters en Makelaars

Klarenbeek

Landweg  3

€ 795.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Klarenbeek

Kenmerken

  • Status
    Verkocht
  • Soort woning
    Landhuis
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
  • Lees meer

Landweg  3

Klarenbeek
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Klarenbeek
Vraagprijs
€ 795.000
Kosten koper

Verscholen tussen het groen ligt deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa uit 1994. De villa heeft een zeer ruime multifunctionele garage, een houten schuur en een schitterende aangelegde tuin met zonligging en meerdere terrassen. Het huis kenmerkt zich door de royale leefruimten met alle mogelijkheden voor gebruik, ook zeer geschikt voor senioren. De woning heeft een verrassende indeling, is goed afgewerkt, is volledig voorzien van dubbele beglazing en verkeert in een optimale onderhoudstoestand. De villa is gesitueerd op een perceel van 6090m2 en is prachtig landelijk gelegen. Ieder die op zoek is naar vrijheid, rust ruimte en privacy is hier op het juiste adres.
De bosrijke omgeving, de nabij gelegen landerijen en de stilte vormen een entourage om heerlijk te wonen. Met recht een bijzondere locatie.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met garderobe-nis, gastentoilet voorzien van fontein en meterkast. De hal biedt toegang tot de keuken, woonkamer, slaapkamer met badkamer, kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming onder de plavuizen.
De woonkamer heeft prachtig uitzicht over de tuin en achterliggende landerijen. De raampartijen zorgen voor zeer prettig lichtinval en een formidabel panorama. De woonkamer is voorzien van een warme tegelvloer. In het midden van de ruimte bevindt zich de openhaard. De woonkamer is middels een schuifpui verbonden met de tuin.
Royale keuken voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur te weten: keramische kookplaat, vaatwasmachine, oven, magnetron en afzuigkap. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken heeft een keukenblok met aanrecht en een verhoogde stenen opstelling voor de wasmachine en de droger. De zitkamer en de bijkeuken hebben beide toegang tot het terras.
De riante badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, dubbel wastafelmeubel en inbouwkast. Vanuit de badkamer is de ruime slaapkamer te bereiken. Deze slaapkamer heeft twee inbouwkasten en twee grote raampartijen die prachtig uitzicht bieden over de tuin.

1ste verdieping:
Overloop, drie ruime slaapkamers waarvan twee met inbouwkasten, badkamer, linnenkast en separaat toilet met fontein. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Op deze verdieping bevindt zich de CV-ruimte met voldoende opberg mogelijkheden.

Kelder:
Provisieruimte ca. 8m2.

Garage:
Zeer ruime garage met kantoor.
De aangebouwde ruime garage van ca. 64m2 is multifunctioneel te gebruiken, bij de garage zitten twee kantoorruimten en een riante vliering. Ideaal voor allerlei soorten bedrijvigheid aan huis. Het kantoor op de begane grond is licht en tuingericht. Middels twee deuren heeft u toegang tot de tuin.
De garage is voorzien van alle benodigdheden en heeft een dubbele elektrische garagedeur.
De elektrische garage deuren worden bediend doormiddel van een afstandsbediening of door het bedieningssysteem vanuit het woonhuis.

Schuur:
Royale vrijstaande houten opslagschuur van ca. 48m2.

U woont hier heerlijk vrij, maar niet afgelegen. Het dorp Klarenbeek met haar diverse voorzieningen ligt binnen handbereik. Kortom: het beste van twee werelden. Al met al een zeer verrassend huis op één van de mooiste plekken in Klarenbeek! Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons en wij leiden u graag rond!

Bijzonderheden:
-Unieke ligging;
-Dubbele garage;
-Veel privacy;
-Vloerverwarming begane grond;
-Volledig geïsoleerd;
-Geschikt voor senioren (geen drempels aanwezig).
  • Status
    Verkocht
  • Type object
    Woonhuis
  • Soort woning
    Landhuis
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Vraagprijs
    € 795.000 Kosten koper
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's