Witte Rentmeesters en Makelaars

Hoog-keppel

Burg. Vrijlandweg  18

€ 374.500 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Hoog-keppel

Kenmerken

  • Status
    Verkocht
  • Soort woning
    Bungalow
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
  • Lees meer

Burg. Vrijlandweg  18

Hoog-keppel
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Hoog-keppel
Vraagprijs
€ 374.500
Kosten koper

Wie wil er niet landelijke wonen in een dorp met oude dorpsbrink en met uitzicht op een sfeervolle kerk en een golfbaan? De woning ligt in het oude centrum van het dorp en beschikt over een royale tuin die veel privacy biedt. In het dorp is een basisschool en zijn de nodige voorzieningen aanwezig, waaronder een sporthal, openlucht- en overdekt zwembad, tennisbanen en een golfbaan. De semi-bungalow is over de jaren heen gemoderniseerd en beschikt over zonne- en warm waterpanelen op het dakvlak aan de achterzijde. De woning ligt schuin tegenover de golfbaan in het oude gedeelte van Hoog-Keppel. De semi-bungalow is voorzien van centrale verwarming, van een zonneboiler en grotendeels van dubbele beglazing en centrale verwarming.

Indeling
Begane grond
Naast de ruime entree bevinden zich de garderobe en toilet. De woning beschikt over een royale woonkamer voorzien van een inbouwhaard en eikenhouten vloer die via de eetkamer doorloopt tot in de keuken, die is voorzien van allerhande inbouwapparatuur. De keuken grenst aan de grote bijkeuken die toegang biedt tot de achtertuin. Grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het grote terras en de tuin. Aangrenzend aan de grote hal is een studeerkamer die door de maatvoering geschikt is voor werken aan huis of voor een tweede slaapkamer op de begane grond. Aan de grote hal grenzen de royale master bedroom en de ruime en lichte badkamer met ligbad, separate douche, toilet en dubbele wastafel.

Vaste trap naar:

Verdieping
Trapopgang, overloop met zolderruimte, twee slaapkamers en een apart toilet. Beide slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en zijn ruim en licht. De grootste slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

Buitenruimte
Garage
Via de oprit en de achtertuin is de garage bereikbaar. De vrijstaande stenen garage met een afmeting van 4 x 8 meter biedt voldoende ruimte voor verschillende activiteiten of voor twee auto's. Aan de garage grenst een schuur voor tuingereedschap. Achter de schuur en garage staat een houten berging voor de opslag van hout.

Tuin
De hoofdtuin is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze is geheel omsloten en biedt veel beschutting en privacy. De kavel is zonnig gelegen, zodat er zowel al in het voorseizoen als nog ruim in het naseizoen genoten kan worden tijdens de mooie zonnige dagen.
  • Status
    Verkocht
  • Type object
    Woonhuis
  • Soort woning
    Bungalow
  • Type woning
    Vrijstaande woning
  • Vraagprijs
    € 374.500 Kosten koper
  • Bouwvorm
    Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's