Witte Rentmeesters en Makelaars

Duiven

Heilweg 3b 

€ 342.000 Vrij op naam

Verkocht! Bouwgrond te Duiven

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Soort woning
 • Type woning
 • Bouwvorm
  Niet van toepassing
 • Lees meer
+4

Heilweg 3b 

Bekijk alle foto's

Verkocht! Bouwgrond te Duiven
Koopsom
€ 342.000
Vrij op naam

Natuurlijk wonen in Duiven!
Op een ruime kavel aan de rand van Duiven-Zuid in regie je eigen droomhuis laten bouwen. Voor de kopers van een kavel van het project Heilweg Noord en Zuid is het mogelijk.
Wonen tussen het groen aan de Heilweg-Noord
Op de wei tegenover het voormalige agrarisch bedrijf van de familie Bomers aan de Heilweg mogen 10 vrijstaande woningen met bijgebouwen gebouwd worden. Het gaat om stuk voor stuk unieke kavels met veel ruimte in een groene en natuurlijke omgeving. De kleinste kavel is 655 m² groot en de grootste 955 m². Er is gekozen voor veel groen en natuur, waardoor er een mooie overgangszone ontstaat tussen de achterliggende Muziekbuurt en het agrarisch gebied.

Tien nieuwe bouwkavels aan de Heilweg-Noord
Het woongebied wordt ontsloten via de achterliggende straten van de Muziekbuurt. Er kan straks gewoond worden aan de Tubastraat, de Piccolostraat, aan de Trompetstraat en als u meer van een Saxofoon houdt, dan kan u ook uw eigen huis bouwen aan de Saxofoonstraat.

Het streven is de vrijstaande woningen luxueus en een eigen karakter te geven, waarbij u zelf uw huis kunt ontwerpen met architect en aannemer naar eigen keuze. Gekozen is voor een eenvoudige footprint van de woning, het gebruik van een zadeldak, een lage goot en eigen kleur- en materiaalgebruik, zodat het geheel aansluit bij een “landelijke” uitstraling. In bijgevoegd beeldkwaliteitsplan “Heilweg III - Duiven” vindt u meer informatie over de algemene beeldkwaliteitseisen.

Project Heilweg-Zuid
Op de plek van de boerderij Heilweg 3 te Duiven mogen maximaal drie woningen gebouwd worden. Hiervan is kavel 13 inmiddels verkocht. De bestaande woning Heilweg 3 te Duiven met circa 1.800 m² kunt u kopen of de naastgelegen bouwkavel met maar liefst 3.660 m² grond. Wilt u een paard houden en heeft u extra weiland nodig dan kan dat ook. Aansluitend is het mogelijk extra landbouwgrond aan te kopen.

Vragen?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P.K. Witte van ons kantoor. Telefoon: 0314-382121 of per e-mail: info@witterentmeesters.nl

 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Bouwgrond
 • Soort woning
 • Type woning
 • Koopsom
  € 342.000 Vrij op naam
 • Bouwvorm
  Niet van toepassing
Bekijk alle foto's

Landschap

Een groot deel van het landelijke gebied van Arnhem kenmerkt zich door veel natuur. Park Sonsbeek, Stadsblokken-Meinerswijk en Nationaal Park De Hoge Veluwe geven de gemeente een 'groene' karakter. Nationaal Park Veluwezoom leent zich door zijn uitgestrekte padennetwerk uitstekend voor wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn diverse wandel-, fiets- en ruiterroutes in het gebied uitgezet. Ook is er een rondlopende mountainbikeroute. Langs de paar wegen die door het park lopen, is een aantal grotere en kleinere parkeerplaatsen aanwezig, soms met voorzieningen zoals picknicktafels en speeltoestellen. Het heuvelachtige gebied bestaat grotendeels uit gevarieerd bos, heide, en een enkele zandverstuiving. Centraal in het nationaal park ligt het bekende uitzichtpunt de Posbank. Het dorp Schaarsbergen markeert de overgang tussen het stedelijke gebied van Arnhem en de natuurgebieden van de Veluwe, en ligt in een bijzonder groene omgeving. Ook zijn er enkele agrarische bedrijven gevestigd. Schuytgraaf ligt in de streek Over-Betuwe. Het is een landelijke streek met veel vee- en fruitteelt en boomkwekerijen. Ook vindt men hier veel wandel- en fietsroutes.

Arnhem is door zijn ligging aan de Rijn en IJssel ook een rivierenlandschap. De regio heeft verschillende waterrecreatiegebieden voor talloze doeleinden zoals zwem- en watersporten. Bekendste recreatiegebieden zijn de Rijkerswoerdse Plassen en de Lathumse plas. Men vindt bij de plassen in de zomer vooral zonaanbidders.

Cultuur

De Stadsregio Arnhem Nijmegen is ook een centrum van cultuur, met vele musea, schouwburgen, concertzalen, bioscopen en winkels. Ook vinden in de stadsregio veel evenementen plaats. Bekende evenementen zijn onder andere de Nijmeegse Vierdaagse en de jaarlijks in Arnhem gehouden World Statues Festival, de Kasteelfeesten in Wijchen en de concerten die plaatsvinden in het GelreDome.

Onderwijs
Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, internationaal onderwijs en middelbaar onderwijs is regio Arnhem/Nijmegen ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de regio Arnhem/Nijmegen over hogescholen. De bekendste Hogeschool is toch wel Hogeschool Arnhem Nijmegen, ook wel HAN. Deze behoort tot een van de grootste hogescholen van Nederland. Ze vertegenwoordigen 54 bacheloropleidingen en 14 masters in de varianten voltijd, deeltijd en duaal. Daarnaast bieden ze 15 associate degrees en circa 300 cursussen en trainingen. Ook legt de HAN zich met onder andere 50 lectoraten en 7 centres of expertise toe op onderzoek en kennisinnovatie. Ook ArtEZ is een bekende naam, de Nederlandse hogeschool voor de kunsten.
Daarnaast is er ook een Universiteit in Nijmegen. De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoekuniversiteit.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de streek Arnhem/Nijmegen dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Van de Veluwezoom met haar brede lanen en eeuwenoude beuken tot de golvende heidevelden van de Posbank. De knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen rond Arnhem laten je zien dat the rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken.

Benieuwd hoe creatief al dat groen kan maken? In stad Arnhem zie je op straat een bonte stoet aan modestudenten en in de hippe conceptstores van het Modekwartier vind je een eigentijdse kijk op kunst en mode. Ten westen van Arnhem stromen beekjes vanaf de hoge Veluwe omlaag naar de Rijn en vormen kleine watervallen. In De Liemers geniet je van de heerlijke, verse streekproducten of doe je een drankje op een terrasje bij een stoere historische steenfabriek. Ontspanning gegarandeerd.

Bekijk alle foto's