Witte Rentmeesters en Makelaars

Hoog-keppel

Dubbeltjesweg 3a En 5 

€ 620.000 Kosten koper

Verkocht! Woonhuis te Hoog-keppel

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Lees meer

Dubbeltjesweg 3a En 5 

Hoog-keppel
Bekijk op kaart

Verkocht! Woonhuis te Hoog-keppel
Vraagprijs
€ 620.000
Kosten koper

Woonhuis met bijgebouw

op een prachtige locatie in Hoog-Keppel staat deze autenthieke woonboerderij met bijgebouw, schuren, paardenstal en optioneel een weiland. De woning is gesitueerd op een ruime kavel van 4.848 m2. Daarnaast bestaat de optie om de kavel uit te breiden naar 1.47.92 ha.De woning ligt in het oude centrum van het dorp en beschikt over een royale tuin met prachtige vijver met overdekte zithoek die veel privacy biedt. De woning beschikt nog over veel authentieke elementen.
Aangrenzend aan de woning is een bijgebouw met een inhoud van ca. 421 m3 gesitueerd. De locatie leent zich uitstekend voor een woonwerk functie, maar het bijgebouw leent zich eveneens uitstekend als bed & breakfast, studio, zorgwoning en atelier. Het bijgebouw is bereikbaar via een aparte entree vanaf buiten en binnendoor via de woning zijn eveneens twee opties mogelijk.

Indeling woning

Vloer en dakramen van de woning zijn volledig geïsoleerd. De volledige woning heeft dubbel glas op de begane grond en heeft geïsoleerde spouwmuren, eveneens is het dak volledig geïsoleerd. De volledige begane grond is voorzien van authentieke Makkumer Estrikken vloertegels.

Begane grond
De ruime entree/hal biedt toegang tot diverse ruimten waaronder het toilet, slaapkamer, maar ook de ruime woonkamer met fraaie metalen openhaard en karakteristieke houten gebinten. De woonkamer geeft toegang tot een kantoor welke de woning met het aansluitende bijgebouw met elkaar verbindt. Ook de keuken, welke is voorzien van een klassiek Borettie fornuis en beschikt over echte Makkumer wandtegels heeft karakter. De keuken biedt toegang tot een opkamer met ingang naar een kelder.
Een tussenhallejte geeft toegang tot de bijkeuken met douche evenals toegang tot de buitenkamer. De buitenkamer staat in verbinding tot de aansluitende garage welke volledig is onderkeldert.

Bovenverdieping
De bovenverdieping welke via de trap in de hal te bereiken is, is voorzien van 4 slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn allen voorzien van inbouwkasten.

Indeling bijgebouw
Het bijgebouw heeft de beschikking over een tweetal entrees, zodat het huidige woongedeelte van het bijgebouw gescheiden blijft.

Begane grond bijgebouw
De entree aan de voorzijde van het bijgebouw biedt toegang tot een toilet en een aansluitend kantoor. Dit kantoor is eveneens via de hal te bereiken welke ook toegang biedt tot een ruime kamer van 20 m2.

Begane grond woongedeelte
De zijentree geeft toegang tot een toilet, berging en woonkamer met aansluitend een open keuken.

Bovenverdieping
De bovenverdieping van het woongedeelte bestaat uit een overloop die toegang biedt tot en zolderkamer met kastruimte, slaapkamer en badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Tevens zijn er op deze badkamer voorbereidingen getroffen voor het aansluiten van een wasmachine. Op deze verdieping is optimaal gebruiik gemaakt van alle opbergruimten.

Buitenruimte

Garage/berging/carport (volledig onderkelderd)
De uit baksteen opgetrokken garage/werkplaats bezit spouwmuren, is voorzien van een gevelkachel en is volledig onderkeldert. De schuur is eveneens voorzien van een ruime bergzolder.

Schuur
Aan de rand van de tuin is een houten schuur gesitueerd. De schuur is met steen opgebouwd waarna het met hout is opgetrokken. De schuur is ingericht als garage/berging en is voorzien van een paardenstal en aansluitend een dubbele carport.

Kavel
De ruime kavel behorende bij de woning heeft een oppervlakte van circa 0.48.48 hectare. De kavel kan optioneel worden uitgebreid met een perceel landbouwgrond/weide van circa 0.99.44 hectare, wat het totale perceel dan 1.47.92 hectare groot kan maken. Dit optionele perceel is uitermate geschikt voor beweiding van paarden en/of andere hobbydieren. Op de kavel rust een agrarische bestemming met landschapswaarde.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Woonhuis
 • Soort woning
  Woonboerderij
 • Type woning
  Vrijstaande woning
 • Vraagprijs
  € 620.000 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
Bekijk alle foto's
Bekijk alle foto's