Witte Rentmeesters en Makelaars

Aerdt

Renbaan 

€ 68.400 Kosten koper

Verkocht! Perceel te Aerdt

Kenmerken

 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Lossegrond
 • Prijs
  € 68.400 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Niet van toepassing
 • Lees meer
+1

Renbaan 

Bekijk alle foto's

Verkocht! Perceel te Aerdt
€ 68.400
Kosten koper

Dit perceel landbouwgrond wordt verkocht op basis van een BIEDEN VANAF prijs. Biedingen vanaf € 35.000,-/hectare worden door verkoper in overweging genomen.
Het te verkopen object betreft een perceel landbouwgrond gelegen nabij de Renbaan te Aerdt, kadastraal bekend gemeente Aerdt, sectie B, nummer 1467 en heeft een oppervlakte van 1.95.39 hectare. Het perceel is gelegen op korte afstand van de bebouwde kom van Aerdt en is geschikt als een belegging daar het regulier verpacht is, onder de kop bijzonderheden vindt u hierover meer informatie.

Bodem
De grond valt te classificeren als kalkhoudende ooivaaggronden, bestaande uit zware zavel en heeft grondwatertrap VI (GHG 40-80 cm en GLG >120 cm).

Ontsluiting
Het perceel is goed ontsloten middels de openbare weg.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het “Bestemmingsplan Buitengebied 2008”, vastgesteld door de gemeente Rijnwaarden op 19 mei 2009. De vigerende bestemming betreft “Agrarisch gebied”.

Zakelijk recht
Op het perceel landbouwgrond is geen vermelding van publiekrechtelijke beperkingen.

Bodemonderzoek
Op het perceel landbouwgrond is geen vermelding van een bodemverontreiniging. Een gedeelte van de toegangsweg heeft de aanduiding “voldoende onderzocht/gesaneerd”, op het overige gedeelte is geen vermelding van een bodemverontreiniging. (Bron: Bodemloket)

Bijzonderheden
Het perceel zal in regulier verpachte staat worden opgeleverd. Het is gelegen in het Oostelijk veehouderijgebied. De pachtopbrengst per 1 november 2019 (periode: 1-11-2018 t/m 31-10-2019) bedraagt: € 1.320,- per jaar, pachter betaald achteraf.
 • Status
  Verkocht
 • Type object
  Lossegrond
 • Prijs
  € 68.400 Kosten koper
 • Bouwvorm
  Niet van toepassing
Bekijk alle foto's

Landschap

Een groot deel van het landelijke gebied van Arnhem kenmerkt zich door veel natuur. Park Sonsbeek, Stadsblokken-Meinerswijk en Nationaal Park De Hoge Veluwe geven de gemeente een 'groene' karakter. Nationaal Park Veluwezoom leent zich door zijn uitgestrekte padennetwerk uitstekend voor wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn diverse wandel-, fiets- en ruiterroutes in het gebied uitgezet. Ook is er een rondlopende mountainbikeroute. Langs de paar wegen die door het park lopen, is een aantal grotere en kleinere parkeerplaatsen aanwezig, soms met voorzieningen zoals picknicktafels en speeltoestellen. Het heuvelachtige gebied bestaat grotendeels uit gevarieerd bos, heide, en een enkele zandverstuiving. Centraal in het nationaal park ligt het bekende uitzichtpunt de Posbank. Het dorp Schaarsbergen markeert de overgang tussen het stedelijke gebied van Arnhem en de natuurgebieden van de Veluwe, en ligt in een bijzonder groene omgeving. Ook zijn er enkele agrarische bedrijven gevestigd. Schuytgraaf ligt in de streek Over-Betuwe. Het is een landelijke streek met veel vee- en fruitteelt en boomkwekerijen. Ook vindt men hier veel wandel- en fietsroutes.

Arnhem is door zijn ligging aan de Rijn en IJssel ook een rivierenlandschap. De regio heeft verschillende waterrecreatiegebieden voor talloze doeleinden zoals zwem- en watersporten. Bekendste recreatiegebieden zijn de Rijkerswoerdse Plassen en de Lathumse plas. Men vindt bij de plassen in de zomer vooral zonaanbidders.

Cultuur

De Stadsregio Arnhem Nijmegen is ook een centrum van cultuur, met vele musea, schouwburgen, concertzalen, bioscopen en winkels. Ook vinden in de stadsregio veel evenementen plaats. Bekende evenementen zijn onder andere de Nijmeegse Vierdaagse en de jaarlijks in Arnhem gehouden World Statues Festival, de Kasteelfeesten in Wijchen en de concerten die plaatsvinden in het GelreDome.

Onderwijs
Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, internationaal onderwijs en middelbaar onderwijs is regio Arnhem/Nijmegen ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de regio Arnhem/Nijmegen over hogescholen. De bekendste Hogeschool is toch wel Hogeschool Arnhem Nijmegen, ook wel HAN. Deze behoort tot een van de grootste hogescholen van Nederland. Ze vertegenwoordigen 54 bacheloropleidingen en 14 masters in de varianten voltijd, deeltijd en duaal. Daarnaast bieden ze 15 associate degrees en circa 300 cursussen en trainingen. Ook legt de HAN zich met onder andere 50 lectoraten en 7 centres of expertise toe op onderzoek en kennisinnovatie. Ook ArtEZ is een bekende naam, de Nederlandse hogeschool voor de kunsten.
Daarnaast is er ook een Universiteit in Nijmegen. De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoekuniversiteit.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de streek Arnhem/Nijmegen dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Van de Veluwezoom met haar brede lanen en eeuwenoude beuken tot de golvende heidevelden van de Posbank. De knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen rond Arnhem laten je zien dat the rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken.

Benieuwd hoe creatief al dat groen kan maken? In stad Arnhem zie je op straat een bonte stoet aan modestudenten en in de hippe conceptstores van het Modekwartier vind je een eigentijdse kijk op kunst en mode. Ten westen van Arnhem stromen beekjes vanaf de hoge Veluwe omlaag naar de Rijn en vormen kleine watervallen. In De Liemers geniet je van de heerlijke, verse streekproducten of doe je een drankje op een terrasje bij een stoere historische steenfabriek. Ontspanning gegarandeerd.

Bekijk alle foto's