Witte Rentmeesters en Makelaars

Aerdt

Loostraat 

Verkoop bij inschrijving -

Verkocht bij inschrijving! Perceel te Aerdt

Kenmerken

 • Status
  Verkocht bij inschrijving
 • Type object
  Lossegrond
 • Prijs
  Verkoop bij inschrijving -
 • Bouwvorm
  Niet van toepassing
 • Lees meer
+2

Loostraat 

Bekijk alle foto's

Verkocht bij inschrijving! Perceel te Aerdt
Verkoop bij inschrijving
-

Dit perceel landbouwgrond wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Indien u belangstelling heeft kunt u het inschrijvingspakket opvragen bij Witte Rentmeesters en Makelaars te Hoog-Keppel. De inschrijving sluit op d.d. 20 februari 2020 om 12.00 uur. Biedingsformulieren dienen conform de inschrijvingsvoorwaarden te worden ingediend bij Prick & Van Houtum Notarissen te Zevenaar.

Het te verkopen object betreft een perceel landbouwgrond gelegen nabij de Loostraat te Aerdt, kadastraal bekend gemeente Aerdt, sectie B, nummer 2005 en heeft een oppervlakte van 3.74.70 hectare. Het perceel is gelegen op korte afstand van de bebouwde kom van Aerdt en is voor akkerbouw geschikt.

Bodem
De grond valt te classificeren als kalkhoudende ooivaaggronden, bestaande uit zware zavel en lichte klei en heeft grondwatertrap VI (GHG 40-80 cm en GLG >120 cm).

Ontsluiting
Het perceel is goed ontsloten ten opzichte van de openbare weg en middels een dam met duiker bereikbaar.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het “Bestemmingsplan Buitengebied 2008”, vastgesteld door de gemeente Rijnwaarden op 19 mei 2009. De vigerende bestemming betreft “Agrarisch gebied”.

Zakelijk recht
Op het perceel ligt een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder b, van de Belemmeringswet Privaatrecht. De gerechtigde betreft Waterschap Rijn en IJssel.

Bodemonderzoek
Er is geen vermelding van een bodemverontreiniging. (Bron: Bodemloket)

Bijzonderheden
Het perceel zal in vrije staat worden opgeleverd.
 • Status
  Verkocht bij inschrijving
 • Type object
  Lossegrond
 • Prijs
  Verkoop bij inschrijving -
 • Bouwvorm
  Niet van toepassing
Bekijk alle foto's

Landschap

Een groot deel van het landelijke gebied van Arnhem kenmerkt zich door veel natuur. Park Sonsbeek, Stadsblokken-Meinerswijk en Nationaal Park De Hoge Veluwe geven de gemeente een 'groene' karakter. Nationaal Park Veluwezoom leent zich door zijn uitgestrekte padennetwerk uitstekend voor wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn diverse wandel-, fiets- en ruiterroutes in het gebied uitgezet. Ook is er een rondlopende mountainbikeroute. Langs de paar wegen die door het park lopen, is een aantal grotere en kleinere parkeerplaatsen aanwezig, soms met voorzieningen zoals picknicktafels en speeltoestellen. Het heuvelachtige gebied bestaat grotendeels uit gevarieerd bos, heide, en een enkele zandverstuiving. Centraal in het nationaal park ligt het bekende uitzichtpunt de Posbank. Het dorp Schaarsbergen markeert de overgang tussen het stedelijke gebied van Arnhem en de natuurgebieden van de Veluwe, en ligt in een bijzonder groene omgeving. Ook zijn er enkele agrarische bedrijven gevestigd. Schuytgraaf ligt in de streek Over-Betuwe. Het is een landelijke streek met veel vee- en fruitteelt en boomkwekerijen. Ook vindt men hier veel wandel- en fietsroutes.

Arnhem is door zijn ligging aan de Rijn en IJssel ook een rivierenlandschap. De regio heeft verschillende waterrecreatiegebieden voor talloze doeleinden zoals zwem- en watersporten. Bekendste recreatiegebieden zijn de Rijkerswoerdse Plassen en de Lathumse plas. Men vindt bij de plassen in de zomer vooral zonaanbidders.

Cultuur

De Stadsregio Arnhem Nijmegen is ook een centrum van cultuur, met vele musea, schouwburgen, concertzalen, bioscopen en winkels. Ook vinden in de stadsregio veel evenementen plaats. Bekende evenementen zijn onder andere de Nijmeegse Vierdaagse en de jaarlijks in Arnhem gehouden World Statues Festival, de Kasteelfeesten in Wijchen en de concerten die plaatsvinden in het GelreDome.

Onderwijs
Naast basisonderwijs, speciaal onderwijs, internationaal onderwijs en middelbaar onderwijs is regio Arnhem/Nijmegen ook goed vertegenwoordigd op het gebied van middelbaar beroepsonderwijs. Ook beschikt de regio Arnhem/Nijmegen over hogescholen. De bekendste Hogeschool is toch wel Hogeschool Arnhem Nijmegen, ook wel HAN. Deze behoort tot een van de grootste hogescholen van Nederland. Ze vertegenwoordigen 54 bacheloropleidingen en 14 masters in de varianten voltijd, deeltijd en duaal. Daarnaast bieden ze 15 associate degrees en circa 300 cursussen en trainingen. Ook legt de HAN zich met onder andere 50 lectoraten en 7 centres of expertise toe op onderzoek en kennisinnovatie. Ook ArtEZ is een bekende naam, de Nederlandse hogeschool voor de kunsten.
Daarnaast is er ook een Universiteit in Nijmegen. De Radboud Universiteit is een brede, internationaal georiënteerde en studentgerichte onderzoekuniversiteit.

Sport

In iedere gemeente zijn tal van verenigingen. Of het nu gaat om voetbal, tafeltennis of hockey. Overweegt u een verhuizing naar een van de gemeenten in de streek Arnhem/Nijmegen dan zijn er zeker ook mogelijkheden om uw favoriete sport in de buurt te beoefenen.

Toerisme

Van de Veluwezoom met haar brede lanen en eeuwenoude beuken tot de golvende heidevelden van de Posbank. De knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen rond Arnhem laten je zien dat the rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken.

Benieuwd hoe creatief al dat groen kan maken? In stad Arnhem zie je op straat een bonte stoet aan modestudenten en in de hippe conceptstores van het Modekwartier vind je een eigentijdse kijk op kunst en mode. Ten westen van Arnhem stromen beekjes vanaf de hoge Veluwe omlaag naar de Rijn en vormen kleine watervallen. In De Liemers geniet je van de heerlijke, verse streekproducten of doe je een drankje op een terrasje bij een stoere historische steenfabriek. Ontspanning gegarandeerd.

Bekijk alle foto's