Keppel te Koop
geschreven op 13-08-2013
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Keppel te Koop

Op zondag 15 september van 11:00 tot 17:00 uur zijn in Hoog- en Laag-Keppel koopwoningen en tuinen opengesteld. Een uniek concept. Huizen en tuinen kijken en tegelijkertijd, allerlei voorzieningen in het dorp.

Diverse Keppelenaren zetten de deuren en ramen en tuinhekken open om iedereen te laten zien dat de Keppelse dorpen leven en het fijn is om er te wonen. Er is veel te doen. Er is een fijne en zeer goede school en de omgeving is meer dan aantrekkelijk om in te leven. Keppel te Koop slaat rechtstreeks op de woningen die daadwerkelijk te koop zijn en waarvoor nieuwe bewoners worden gezocht. Het dorp Hoog-Keppel wordt omgeven door prachtige landgoederen en het dorp beschikt ook over een 18-holes golfbaan, een sportcomplex met zwembad, sporthal en tennisbanen. Het dorp heeft ook een gezondheidscentrum in het oude gemeentehuis. Ook heeft het dorp nog een verenigingsleven. De Keppelse kermis en de Bielemannen vormen een jaarlijks terugkerende dorpsactiviteit, waar jong en oud van genieten.

In Hoog- en Laag-Keppel zijn op 15 september 7 woningen en hun tuinen opengesteld voor bezichtiging. Op diezelfde dag vinden ook de open tuindagen plaats. In onder andere Hoog- en Laag-Keppel zijn nog 10 extra tuinen opengesteld voor de liefhebbers (zie PDF-bestand met opengestelde tuinen). Ook de Keppelse Golfclub met drivingsrange en de kerk in Hoog-Keppel houden openhuis.

Rentmeesterskantoor Witte B.V. heeft samen met een aantal makelaars uit de regio en de dorpsraad van Keppel het initiatief genomen om de dorpen te promoten en proberen mensen warm om een woning in Keppel te kopen. Op de site www.inkeppel.nl treft u informatie aan van woningen die deze dag te bezichtigen zijn. 

Op zondag 15 september bent u van harte welkom bij de familie Van der Winden aan de Dubbeltjesweg 5 en 3a te Hoog-Keppel. Deze woonboerderij met zeer fraai gelegen landelijke tuin is te koop voor € 675.000,-. Zie voor meer informatie de brochure op deze website onder “woningaanbod”. 

De kantoortuin van het Rentmeesterskantoor aan de Burgemeester Vrijlandweg 6 en de aan weerszijden gelegen tuinen, Burgemeester Vrijlandweg 8/10 en 4 zijn eveneens voor eenieder te bezichtigen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wonen in Keppel en omstreken? Neem dan contact op met ons kantoor. 

Downloads