Burgemeester Jos Penninx heeft nu zijn eigen wandelpad
geschreven op 29-06-2021
categorie Kantoornieuws
door Lars Verheijen
delen

Burgemeester Jos Penninx heeft nu zijn eigen wandelpad

Onder grote belangstelling van pachters en huurders van het landgoed ’t Hartelaer, landgoedeigenaren uit Voorst en bestuurders van de Stichting Natuurlijk Twello, heeft burgemeester Jos Penninx op vrijdag 25 juni zijn eigen wandelpad geopend op landgoed ’t Hartelaer te Twello.

Burgemeester Jos Penninx heeft nu zijn eigen wandelpad

Na haar toespraak en dankwoord aan de heer Penninx de eer om zijn wandelpad, “Het Penninx pad”, officieel te openen door het onthullen van het naambordje en het doorknippen van het rode lint. De heer Penninx was blij verrast en waardeerde het enorm en gaf aan binnenkort met zijn kleinkinderen het nieuwe, 1.4 kilometer lange, wandelpad te gaan verkennen. Vervolgens werden de eerste stappen door Jos – in aanwezigheid van de dames Van Embden - op “zijn pad” afgelegd.

 Alle aanwezigen genoten van de opening. Al met al een zeer geslaagde ochtend!

Burgemeester Jos Penninx heeft nu zijn eigen wandelpad Burgemeester Jos Penninx heeft nu zijn eigen wandelpad

Het wandelpad maakt deel uit van de lanenstructuur van het landgoed, waarvoor Witte Rentmeesters en Makelaars een plan heeft gemaakt. Het landgoed wil in de nabije toekomst tevens bloemenakkers aanleggen om de diversiteit te verhogen en zal er in de nabije toekomst een vrijwilligersgroep voor landschap- en natuuronderhoud worden opgericht.

Inwoners uit Twello en recreanten kunnen nu volop genieten van de diverse wandelpaden op het landgoed. 

Burgemeester Jos Penninx heeft nu zijn eigen wandelpad

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met ons kantoor.