Witte's bouwstenenspel kent meerdere winnaars
geschreven op 23-06-2015
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Witte's bouwstenenspel kent meerdere winnaars

Dat het evenement Proef Keppel afgelopen zaterdag naast veel gezelligheid ook een mooie wedstrijd opleverde bij de stand van Witte Rentmeesters en Makelaars bleek uit het grote aantal ingeleverde formulieren voor het “raad het aantal bouwstenen spel”.

Deelnemers konden raden, berekenen of gokken hoeveel bouwsteentjes in een glazen vaas zaten. Dat leverde een zeer uiteenlopend aantal schattingen op. De genoemde getallen liepen uiteen van 91 tot 1583. Hoe uiteenlopend de getallen ook waren, over één ding waren de deelnemers het eens: zij hadden het juiste aantal te pakken.

Dat bleek afgelopen maandag bij het ontvouwen van de briefjes met de aantallen toch anders te liggen. Er zaten 360 steentjes in de vaas, maar geen enkele deelnemer wist dat aantal te raden. De twee prijswinnaars zaten dichtbij met een afwijking tot het juiste aantal van 10 respectievelijk 14 blokjes.

De eerste prijs gaat naar de heer Hemke met een geraden aantal van 350 blokjes. Als winnaar van de tweede prijs kwam mevrouw Remmelink uit de bus met een aantal van 374 blokjes. De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Het team van Witte Rentmeesters en Makelaars wil alle deelnemers bedanken voor deelname aan het spel. En vanzelfsprekend staan de rentmeesters en makelaars van Witte u in de toekomst graag met een gedegen dienstverlening terzijde.

Meer informatie?

  Wilt u meer informatie over wonen in Keppel en omstreken? Neem dan contact op met ons kantoor.