Witte Rentmeesters en Makelaars wordt onze nieuwe bedrijfsnaam
geschreven op 26-05-2015
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Witte Rentmeesters en Makelaars wordt onze nieuwe bedrijfsnaam

Beheren van landgoederen, agrarische makelaardij, woningmakelaardij en onteigeningen vormen al meer dan 23 jaar de kernactiviteiten van het Rentmeesterskantoor Witte B.V.. Dit zal ook in de toekomst zo blijven met dezelfde mensen en organisatie.

De laatste jaren worden we steeds vaker gevraagd te bemiddelen bij verkoop van woningen, maar ook landbouwgronden, bos- en natuurterreinen en een enkele keer bij de aan- of verkoop van een landgoed. Veel mensen weten ons kantoor inmiddels al te vinden voor de verkoop van hun monumentale woning, de landelijk gelegen boerderij of een jaren 30-woning. Niet iedereen weet echter dat we naast het traditionele rentmeesterswerk ook in de makelaardij zitten.

Onze samenleving is inmiddels al gedigitaliseerd. Internet wordt een steeds belangrijker medium om te communiceren. Na 23 jaar wordt het tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam en een nieuw logo, maar ook voor het verbeteren van onze communicatiekanalen. “Witte Rentmeesters” wordt “Witte Rentmeesters en Makelaars”. Naast ons bestaande e-mailadres [email protected] kunt u ons bereiken via [email protected]. Het telefoonnummer blijft hetzelfde (0314-382121).

De kleine ijsvogel siert nu ons nieuwe logo
De ijsvogel is het nieuwe symbool voor ons kantoor. Evenals de ijsvogel proberen we op het juiste moment nieuwe kansen te benutten. We willen de markt goed bedienen en het maximale eruit halen voor onze opdrachtgevers. Vertrouwen en een duurzame relatie staan daarbij voorop.
De ijsvogel is nog steeds een relatief zeldzame verschijning in ons land. In de Achterhoek is de ijsvogel zich inmiddels in een recordtempo aan het vermeerderen. De komende jaren gaan wij ervoor zorgen dat de ijsvogel niet alleen in de Achterhoek bekend wordt, maar in heel Gelderland.

Een nieuwe website met betere verkooppresentatie voor woningen en landelijk vastgoed
Momenteel wordt de website verbeterd en verfraaid. U kunt straks direct ons verkoopaanbod bekijken en alle informatie meteen inzien. Daarbij zullen de modernste technieken worden gebruikt, zodat uw woning onder een zo breed mogelijk publiek zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. De nieuwe website zal in juni de lucht in gaan onder www.witterentmeestersenmakelaars.nl. Tot die tijd kunt u onze huidige website blijven bezoeken.

Meer informatie?

Wilt u kennismaken met ons? Neem dan contact op met ons kantoor.