Proef Keppel met Witte Rentmeesters en Makelaars
geschreven op 18-06-2015
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Proef Keppel met Witte Rentmeesters en Makelaars

Aanstaande zaterdag wordt van 16.00 uur tot 20.00 uur het evenement Proef Keppel georganiseerd in Hoog-Keppel. De dorpen Laag-Keppel en Hoog-Keppel presenteren zich met al het goede dat zij te bieden hebben. Van streekproducten en opengestelde tuinen tot presentatie van woningen, op dit evenement wordt een totaalbeeld van deze streek geboden.

Witte Rentmeesters en Makelaars treedt op als hoofdsponsor van deze dag. “Het betreft aankomende zaterdag een algehele presentatie van de dorpen. Op die manier proberen we niet alleen het goede te laten zien wat deze prachtige omgeving te bieden heeft, maar ook geïnteresseerde woningzoekers een compleet beeld te presenteren. Onze mini-huizenroute geeft een indruk van de woningen, het evenement laat de bezoekers kennismaken met de bewoners en bedrijven van Keppel”, aldus Pieter Witte van Witte Rentmeesters en Makelaars.

Witte vervolgt: “We presenteren ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl. Bezoekers kunnen ook meedoen aan een spel op onze stand en meedingen naar een prijs. Op die manier zetten we onze makelaardijtak op een nieuwe en frisse manier in de spotlights.” 

Op Proef Keppel zijn naast Witte Rentmeesters en Makelaars ook Wijnboerderij Heeckenbroek, Fruitbedrijf Horstink, Vleesboerderij Garritsen, Aspergeboerderij de Stokhoven, Buffelboerderij Arns Zevenaar, A’ Maggiore Laag-Keppel, IJsboerderij de Steenhoven, Toeristisch Informatiepunt Drempt, Hummelo en Keppel aanwezig.
Het team van Witte Rentmeesters en Makelaars hoopt u aanstaande zaterdag te mogen begroeten op Proef Keppel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wonen in Keppel en omstreken? Neem dan contact op met ons kantoor.