Oud maar niet afgeschreven
geschreven op 15-03-2016
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Oud maar niet afgeschreven

Oude karakteristieke gebouwen vragen om bijzondere aandacht. Van u als eigenaar, maar ook wanneer u verkoopplannen heeft. In zulke gevallen zoekt u naar een makelaar met die extra inhoudelijke kijk op de bijzondere vragen die spelen bij ouder vastgoed.

Een makelaar die uw werk uit handen neemt, maar ook een adviseur die potentiële kopers in de juiste richting kan zetten als het om de aankoop van een karakteristiek monumentaal pand gaat. Dat vergt een makelaarskantoor die extra inzet op die punten wil leveren. Maar ook een team dat kennis heeft van subsidieregelingen, juridische aspecten, bouwhistorie en verkoopstrategie. Als Witte Rentmeesters en Makelaars hebben we al bewezen dat we op die punten uitblinken. Maar dat maakt ons niet minder trots dat we aan onze lange lijst met, door ons verkochte, monumentale panden weer een nieuwe mogen toevoegen. 

Rijksmonument Villa de Beukenhof te Aalten wisselt van eigenaar en krijgt daardoor een tweede jeugd. Het pand, nu nog in eigendom bij een zorginstelling, zal de aandacht van de nieuwe eigenaar krijgen die ze nodig heeft. De karakteristieke tuin gaat ook als een onlosmakelijk geheel van de entourage mee in de verkoop. En daarmee is het ensemble voor de toekomstige generaties veilig gesteld. Want naast het realiseren van een goede prijs voor verkoper is het behoud en de restauratie van het monument ons ook veel waard. Niet omdat dit voortkomt uit onze opdracht, maar vanuit onze passie voor karakteristieke en monumentale gebouwen. 


Meer informatie?

Mocht u nu ook uw karakteristieke pand willen verkopen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.