Monumentale woonboerderij "De Stakenberg"
geschreven op 30-09-2016
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Monumentale woonboerderij "De Stakenberg"

Op een prachtige locatie van het landgoed De Poll te Voorst is de monumentale woonboerderij “De Stakenberg”, gelegen op een perceel van circa 1.650 m², te huur.

Deze wel zeer bijzondere hoeve is omgeven door een riante kavel. Een ultieme buitenkans om te komen wonen op dit prachtige landgoed en te genieten van landelijk wonen en omringende natuur in een dynamische omgeving.

Het originele woongedeelte van de boerderij is geheel gerestaureerd in 2015-2016 en voorzien van alle moderne gemakken. In de oude deel is er een grote ruimte gerealiseerd welke de mogelijkheid tot kantoor-, praktijk- of expositieruimte en cursusruimte biedt. Deze indeling kan tevens gebruikt worden voor generatie-wonen of het exploiteren van een B&B. Het woongedeelte en de achterste ruimte kunnen ook apart gehuurd worden.

“De Stakenberg” is gelegen midden op het landgoed, aan een korte oprijlaan welke de bezoekers richting de boerderij voert. In dit oude cultuurlandschap wisselen bos, lanen, akker- en weideland elkaar naadloos af. Op dit particuliere landgoed is het al eeuwenlang goed toeven. In deze boerderij voelt u letterlijk de rijke historie van landgoed De Poll.

De boerderij is gelegen nabij Bussloo. De dorpen Voorst en Wilp liggen op een steenworp afstand, terwijl het landgoed zich middenin de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen bevindt. De snelwegen A1 en A50 liggen op 5 autominuten afstand van de boerderij en de verschillende NS stations in de omgeving maken boerderij “De Stakenberg” tot een ideale basis voor wonen of een woonwerkcombinatie op een unieke locatie. Tevens is op korte afstand een 18 holes golfbaan met diverse voorzieningen gelegen.

Meer informatie?

Heeft u hulp nodig bij de verhuur van uw objecten? Neem dan contact op met ons kantoor.