Maak kennis met toekomstige buren op huizenroute
geschreven op 20-06-2015
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Maak kennis met toekomstige buren op huizenroute

“Een totaal beeld van een nieuwe woonomgeving”, zo omschreef één van de bezoekers het evenement Proef Keppel dat afgelopen zaterdag werd gehouden in Hoog-Keppel. Op zaterdagmiddag presenteerden de dorpen Laag-Keppel en Hoog-Keppel zich op een unieke manier. 

Toeristen, toekomstige bewoners, ondernemers en huidige bewoners konden met elkaar en met de streekproducten kennismaken op het evenement. Onder het genot van een hapje en een streekwijn konden de dorpen worden verkend. Het trok een groot aantal geïnteresseerden. Uniek was dat bezoekers niet alleen door de straten konden dwalen. Ook tuinen en woningen werden opgesteld voor belangstellenden.

Hoofdsponsor Witte Rentmeesters en Makelaars organiseerde rondleidingen op een mini-huizenroute. Bezoekers konden zich melden op het evenement en direct onder leiding van een makelaar een woning bezichtigen. En die nieuwe aanpak bleek een groot succes. Op reguliere huizenroutes krijgt de potentiële koper wel een indruk van de woning, maar vaak blijft de omgeving onderbelicht. Dat was zaterdag zeker niet het geval.

“En dat is uniek concept, want woongenot wordt naast een fijne woning voor een groot deel bepaald door de buurt. En dat is zeker in het duurdere segment waarin wij actief zijn, van groot belang. Mensen willen ook het pure van het landelijk wonen ervaren”, aldus Pieter Witte van Witte Rentmeesters en Makelaars.

Het ervaren van de puurheid van de landelijke omgeving lukte zeker. Veel bezoekers genoten van de ambiance en de gastvrijheid van de bewoners van Keppel en omstreken. De ondernemers kijken terug op een mooi evenement. De animo om mee te doen aan de mini-huizenroute was boven verwachting groot.

Meer informatie?

  Wilt u meer informatie over wonen in Keppel en omstreken? Neem dan contact op met ons kantoor.