Landleven kiest voor Achterhoek
geschreven op 24-11-2017
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Landleven kiest voor Achterhoek

Het magazine Landleven vestigt zich binnenkort met haar medewerkers in het kantoor-deel van boerderij ’t Mulra in Hoog-Keppel. 

De monumentale boerderij is gelegen midden tussen boerengrond en natuur aan de Oude IJssel op het particuliere landgoed ’t Mulra. Het magazine Landleven richt zich op buitenwonen en buitenleven. Rentmeester Pieter Witte is bijzonder blij met de komst van de medewerkers van Landleven naar ‘t Mulra. Een betere inspirerende werkomgeving kun je niet hebben, aldus Witte, wiens kantoor bemiddeld heeft bij de verhuur.

Op de deel van de boerderij ‘t Mulra huisden tot begin jaren negentig nog de melkkoeien van boer Netjes. Door de schaalvergroting en verouderde bedrijfsgebouwen was het niet meer mogelijk om een rendabel agrarisch bedrijf voort te zetten. Het voorhuis en de deel in het achterhuis werden gerestaureerd en het achterhuis werd geschikt gemaakt voor de vestiging van kantoren. In het voorhuis werden twee woningen gesitueerd en in het voormalige koetshuis en de jongveestal, werden eveneens twee woningen gerealiseerd. De gebouwen en het voormalige boerenerf vormen samen een mooi harmonieus geheel. Het Mulra complex staat bekend als een van de eerste voorbeeld projecten van de Provincie Gelderland voor wat betreft het herbestemmen van boerderijen.

Meer informatie?

Bent u opzoek naar een perfecte bedrijfslocatie? Neem dan contact op met ons kantoor?