Jonker Floris Beelaerts van Blokland viert feest op de Kelder
geschreven op 12-11-2018
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Jonker Floris Beelaerts van Blokland viert feest op de Kelder

Zondag 11 november vierde kasteelheer Floris Beelaerts van Blokland tezamen met vrienden en andere genodigden zijn 79ste verjaardag. Afgelopen jaar was een bewogen jaar voor de jonker. Door gezondheidsproblemen belande hij in het Slingeland Ziekenhuis en moest lang revalideren om er weer boven op te komen. Dat is hem wonderwel gelukt. "Een mooi moment om een feestje te vieren" aldus jonker Floris.

De vrijwilligers van de Kelder stonden als van ouds weer klaar en maakten er voor iedereen een meer dan geslaagde middag van. 

Ook de bekende Veluwse fotograaf Brand Overeen en zijn vrouw waren van de partij. Voor Kasteel De Kelder vond nog een foto moment plaats.

Kasteel De Kelder Landgoed Hagen ligt aan de rand van Doetinchem en is enkele jaren geleden door de jonker geschonken aan de stichting Beelaerts van Blokland Hagen. De Kelder draagt de Jonkheer in zijn hart: "Door de inbreng in de stichting is de toekomst van het landgoed duurzaam gegarandeerd en kan iedereen blijven genieten van deze mooie historische parel."

Het stichting bestuur zet zich in voor het behoud van de cultuurhistorie van De Kelder en de natuurwaarden van het landgoed en probeert de Kelder haar oude glans van vroegere tijden weer terug te geven met o.a. de reconstructie van de Tweede Beuk, waardoor De Kelder weer de economische drager kan worden voor het landgoed.

Kasteel De Kelder is via ons kantoor te huur voor huwelijken en partijen, recepties en vergaderingen tot 60 personen. Voor meer informatie over de Kelder zie www.kasteeldekelder.nl

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het huren van Kasteel de Kelder voor huwelijken en partijen, recepties en/of vergaderingen? Neem dan contact op met ons kantoor.