Eerste woning A15 verkocht
geschreven op 25-08-2015
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Eerste woning A15 verkocht

Naar aanleiding van de geplande aanleg van de A15 heeft Witte Rentmeesters en Makelaars de eerste woning voor cliënten verkocht aan Rijkswaterstaat op basis van onteigeningsonderhandelingen. Het pand ligt op het geplande tracé van de A15 en de eigenaren vroegen Witte om hen te ondersteunen in de onderhandelingen met de Nederlandse Staat over een eventuele verkoop van hun bezit.

Naar aanleiding van de geplande aanleg van de  A15 heeft Witte Rentmeesters en Makelaars de eerste woning voor cliënten verkocht aan Rijkswaterstaat op basis van onteigeningsonderhandelingen. Het pand ligt op het geplande tracé van de A15 en de eigenaren vroegen Witte om hen te ondersteunen in de onderhandelingen met de Nederlandse Staat over een eventuele verkoop van hun bezit.

Op basis van een schadetaxatie door Witte Rentmeesters en Makelaars werd een tegenvoorstel op het aanbod van Rijkswaterstaat geformuleerd. Voorwaarde was een volledige schadeloosstelling en vergoeding van bijkomende kosten. Ook bijkomende schade en deskundigenkosten werden meegenomen in het schadebedrag. Door een herberekening van de daadwerkelijke schade en onderhandelingen over de afkoopsom werd uiteindelijk een hoger bedrag uitgekeerd aan de eigenaren van de woning.

Deze cliënten van Witte Rentmeesters en Makelaars zijn nu in staat om een nieuwe start te maken met een goede schadeloosstelling. Momenteel is Witte Rentmeesters en Makelaars actief om nog meer cliënten in het tracégebied van de A15 te ondersteunen in hun schadeloosstelling.

Meer informatie?

 Zit u ook met een onteigeningsvraagstuk en zoekt u een specialist die uw belangen kan behartigen op een professionele manier? Neem dan contact op met ons kantoor.