Verlenging van A15 en schade
geschreven op 15-03-2016
categorie Kantoornieuws
door Pieter
delen

Verlenging van A15 en schade

Woont u op of nabij het nieuwe tracé van de A15? Dan kan het zijn dat u schade gaat ondervinden van de aanleg van de nieuwe snelweg. U kunt uitgekocht worden maar het is ook heel goed mogelijk dat u, zonder uitgekocht te worden, uw schade vergoed moet zien te krijgen. Allerlei vragen dienen zich in beide gevallen aan.

Wat uw situatie ook is, bij Witte Rentmeesters en Makelaars houden we altijd uw belangen en wensen in het oog om voor u in de breedste zin schadeloosstelling te bewerkstelligen.Hoe gaat het in zijn werk? Wat is mijn positie als eigenaar ten opzichte van de overheid? En is het noodzakelijk om mee te werken met de plannen voor het nieuwe tracé? En ook als u verder van het tracé woont wilt u natuurlijk weten hoe u uw schade kunt verhalen. 

Het is belangrijk om in zo’n geval om een goede adviseur in te schakelen. Ervaring met planschades en onteigeningen is daarbij een vereiste, kennis van onderhandelingen een must. 

Witte Rentmeesters en Makelaars treedt op als adviseur bij tal van ruimtelijke ontwikkelingen. Wij kunnen u met raad en daad terzijde staan als u bezwaar en beroep wil aantekenen. Daarnaast kunnen wij u vertegenwoordigen bij planschadeverzoeken. 

Meer informatie?

Komt u in aanmerking voor een schadeloosstelling, maar weet  u niet waar te beginnen? Neem dan contact op met ons kantoor.