Verkopen

Uw agrarische onderneming of losse grond is voor u geen object of pand. Het is uw thuis. En het moet ook weer een thuis worden voor een nieuwe eigenaar. Op die manier benadert Witte Rentmeesters en Makelaars uw verkoopopdracht.

Daarin staat zorgvuldigheid en doortastendheid voorop. Wij benaderen uw agrarische onderneming en/of losse grond met een specifiek verkoopplan. Dat is in de agrarische sector geen overbodige luxe. Consumenten willen weten wat de haken en ogen zijn bij een aankoop. Zij willen de koop volledig kunnen overzien. Van de juridische aspecten tot aan het krijgen van “het goede gevoel”. Daarbij hoort ook dat wij samenwerken met woningcoaches die van uw thuis voor potentiële kopers ook hun thuis kunnen maken.

Doordat wij onze ervaring als rentmeesters koppelen aan onze makelaardij zijn wij in staat om complexe verkoopvraagstukken op te lossen. Uitgebreide voorlichting voor geïnteresseerde kopers hoort daar automatisch bij. Want juist die extra stap maakt dat Witte Rentmeesters en Makelaars dé specialist is in “exclusief wonen in het groen”.

Naar mobiele navigatie