Ruurlo

Vordenseweg 6

Gelegen in de Formerhoek omgeven door bossen en landerijen staat deze traditionele T-boerderij “Kleine Forme“ met aangebouwde schuren.

De boerderij is een rijksmonument en behoorde in het verleden tot het landgoed Huize Ruurlo van de familie van Heeckeren tot Kell, wat nog te zien is aan de kleuren van de luiken (rood, wit en groen). De karakteristieke boerderij is eigendom van Staatsbosbeer en is in de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd/gerenoveerd. Het pand is gelegen op een ruim perceel van 5.760 m2 dat is voorzien van een ruime erfverharding, garage, weiland en fraai aangelegde tuin.
De boerderij, ondergrond, erf, tuin en weiland worden aangeboden op basis van erfpacht. Staatsbosbeheer blijft bloot eigenaar van de ondergrond, deze wordt in erfpacht uitgegeven, met een erfpachtcanon van € 5.227,13 per jaar. De erfpachter wordt eigenaar van de opstallen, waarbij een opstalrecht wordt gevestigd.

Indeling
Begane grond
De lange hal biedt toegang tot de woonkamer, keuken en trapopgang. De royale woonkamer beschikt over een houtkachel. Aansluitend aan de woonkamer is een keuken welke is voorzien van een granito aanrechtblad, schouw met afzuigkap en allerhande inbouwapparatuur. Vanuit de lange hal zijn tevens de eetkamer, toilet met fonteintje, doucheruimte met wastafel en wasmachine aansluiting. Ook een provisieruimte met CV en gekoppelde warmwaterboiler is via de lange hal bereikbaar. De gehele benedenverdieping is voorzien van halfglas/paneeldeuren, de ramen zijn voorzien van enkelglas.

Vaste trap naar:

Verdieping
De verdieping is voorzien van 4 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkast en wastafel. De slaapkamers zijn allen te bereiken via de ruime overloop/vide welke ook voorzien is van een inbouwkast en inloopkast. De badkamer welke op de eerste verdieping is gesitueerd is voorzien van een ligbad, wastafel, toilet en ruime inloopkast.

Wij verwijzen u graag door naar onze brochure waarin uitgebreid alle voorwaarden staan beschreven met betrekking tot de uitgifte in erfpacht.

Volledige omschrijving

Vraagprijs €295.000 kosten koper

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Vordenseweg 6
Postcode
7261 LZ
Plaats
Ruurlo
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie