's-heerenberg

Stokkumseweg 65

In het historische stadje ‘s-Heerenberg staat deze sfeervolle rietgedekte villa uit de jaren ‘30.De villa met aanbouw, ondergrondse garage en aanhorigheden staat op een perceel van circa 3.650 m2. Extra pachtgrond t.b.v. een paardenweide is mogelijk.

Het pand is gelegen aan de Stokkumseweg, de verbindingsweg tussen ‘s-Heerenberg en Stokkum. De rietgedekte villa valt in het bijzonder op door de uitstraling in combinatie met de fantastische ligging.

Vanuit de keuken kijkt u over de heuvels uit op de bossen van Montferland. Aan de andere kant ziet u de historische muren van Kasteel Bergh. Op deze locatie is er altijd een excuus om rustig te genieten van de omgeving. Vanuit de rietgedekte paardenstal op uw erf rijdt u zo met uw paard de ruim 300 kilometer aan ruiterpaden in het heuvelachtige Montferland op.

Zo’n locatie is eenmalig, zo’n locatie is uniek. Zo’n locatie is nu te koop in ‘s-Heerenberg!

Indeling
Begane grond

Via de hoofdingang komt u in de ruime hal met tochtportaal. De tochtportaaldeur is voorzien van prachtige glas in lood ramen. De hal is voorzien van een toilet en indrukwekkende trappartij. Tevens geeft de hal toegang tot de woonkamer met openslaande deuren en houtgestookte haard. Vanuit de woonkamer bereikt u de zitkamer, woonkeuken en bijkeuken. De woonkeuken met balkon biedt een fantastisch uitzicht over Montferland en huis Bergh. De bijkeuken geeft eveneens toegang tot de garagekelder. De woning is onderkelderd voor stalling van auto’s en is tevens voorzien van een smeerput. Daarnaast is er in de garage genoeg bergruimte. De toegang geschiedt via inpandige trap, loopdeur of garagedeur.

Vaste trap naar:

Verdieping
De verdieping heeft de beschikking over 4 ruime slaapkamers die elk een bijzonder uitzicht bieden over het omliggende landschap. Eén van de slaapkamers biedt een opgang naar de ruime zolderverdieping. Tevens zijn er op de eerste verdieping twee badkamers gesitueerd welke zijn voorzien van een toilet, wastafel, douchecabine en/of ligbad.

Op de ruime zolderverdieping is voldoende bergruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om er weer één of twee slaapkamers van te maken. De ruimte beschikt al over twee ingebouwde bedden en bureaus. De ruimte wordt gescheiden middels een inbouw boekenkast.

Volledige omschrijving Download brochure 360 graden foto's

Vraagprijs €965.000 kosten koper

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
villa
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Stokkumseweg 65
Postcode
7041 BV
Plaats
's-heerenberg
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie