Groessen

Rijnstrangenweg 13

Te midden van het polderlandschap bevindt zich aan een doodlopend weggetje het complex bestaande uit een burgerwoning, een oude boerderij met een aantal schuren en een oude kas.

De grond van het complex en een deel van de gebouwen staat ten dienste aan de boomgaard. Het geheel is gelegen op een ruim perceel bestaande uit erf, tuin, weiland ter grootte van circa 0.81.44 ha. Optioneel is het mogelijk de fruitboomgaard ter grootte van circa 2.30.01 ha welke deels is voorzien van erfverharding en bijgebouwen aan te kopen.

In de voortuin van de woning staat een houten tuinhuis. Achter de woning is de oude streekeigen boerderij gelegen, welke tegenwoordig dienst doet als stalling. Achter op het erf vindt men de schuur met naastgelegen garage. De laatste renovatie van het woonhuis dateert uit eind jaren ’90.

Bij de voormalige boerderij heeft recentelijk aan de buitenzijde het stuc- en schilderwerk onderhoud gehad. De erfverharding is in dezelfde periode vernieuwd.

Naast een woonfunctie is het complex door het grondoppervlakte zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Kleinschalige activiteiten op recreatief gebied behoren ook tot de mogelijkheden. Binnen het vigerende bestemmingsplan is het houden van een kleinschalig kampeerterrein toegestaan, met dien verstande dat er maximaal 10 kampeermiddelen op het kampeerterrein mogen staan.

Daarnaast biedt het complex voldoende mogelijkheden voor aan huis verbonden beroepen en het plegen van mantelzorg. Ook voor deze activiteiten is ruimte binnen de bestaande bestemming.

Woonhuis
Begane grond

Entree met meterkast, garderobekast, toilet en trapopgang naar eerste verdieping. Via de hal komt u in de woonkamer, met achtergelegen eetkamer met schuifpui. Door de naast gelegen badkamer is de eetkamer ook te gebruiken als slaapkamer op de begane grond. Naast de woonkamer is de keuken gelegen met annex bijkeuken. De keuken, in lichte kleurstelling, is voorzien van oven, gaskookplaat en afzuigkap. In de bijkeuken is de opstelplaats van de cv ketel en bevindt zich tevens de achteringang van de woning.

Vaste trap naar:

Verdieping

Overloop met aangrenzend drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer bestond vroeger uit twee kleinere slaapkamers. Mogelijkheden tot het creëren van vier slaapkamers op de verdieping zijn aanwezig. Tevens is aan de overloop een badkamer gelegen, voorzien van douche, toilet en wastafel.

Boven de eerste verdieping bevindt zich een bergzolder welke door middel van een vlizotrap bereikbaar is.

Oude streekeigen boerderij:

Entree, voormalige woongedeelte voorzien van wateraansluiting en afvoer en bovengelegen bergzolder. Via het voorhuis is het achterhuis toegankelijk welke in gebruik is als werktuigenstalling en tevens plaats biedt aan koelcellen. Het achterhuis beschikt over een ruime schuurdeur welke het achterhuis ook met groter materieel toegankelijk maakt.

Volledige omschrijving Download brochure 360 graden foto's

Vraagprijs €395.000 kosten koper

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Rijnstrangenweg 13
Postcode
6923 SL
Plaats
Groessen
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie