Laag-keppel

Rijksweg 63

’t Smaaleke is een karakteristieke monumentale villa gelegen in het dorp Laag-Keppel.

De nabije omgeving bestaat uit prachtige bossen op oude rivierduinen met diverse gerenommeerde restaurants om na een wandeling op adem te komen. De oude Dorpsstraat die uitkomt op een watermolen. Kasteel Keppel dat stamt uit de middeleeuwen en een interieur en park herbergt in de negentiende-eeuwse stijl. De Oude IJssel met haar jachthaven op loopafstand en haar onlangs gerestaureerde schutsluis daterend uit 1895. De Keppelse Golfclub waar al in 1926 de eerste bal werd geslagen. Zomaar wat bijzonderheden, kortom idyllisch wonen in de Achterhoek begint in Laag-Keppel.
Het gemeentelijke monument gaat schuil achter een hoge groenblijvende haag en biedt veel privacy. De villa heeft een vrijstaande garage met carport en apart houten tuinhuisje. De ruim bemeten achtertuin biedt privacy en is ook bereikbaar via de Van Pallandtlaan.
Dankzij de goede ontsluitingen zijn snelwegen binnen 15 autominuten bereikbaar.

Indeling van ‘t Smaaleke

Begane grond:
De lange hal biedt toegang tot een voorkamer aan de linkerzijde een ruim bemeten kantoor aan de rechterzijde. Beide kamers zijn voorzien van inbouwkasten die op een karakteristieke manier veel ruimte bieden.
Door een glazen tochtdeur is het tweede deel van de hal bereikbaar met toegang tot de royale eetkamer en een mooie lichte serre. Schuifdeuren met glas-in-lood ramen scheiden deze kamer van de ruime zitkamer met schouw en open haard.
Tot slot geeft de hal toegang tot het toilet, de kelder, de keuken en aansluitende bijkeuken. De keuken en bijkeuken hebben deuren naar de zonnig gelegen tuin met groot terras.

Een statige trap leidt naar:
Eerste verdieping:
Door de beglazing van het trappenhuis heeft de eerste verdieping een mooie lichtinval. Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot het dakterras aan de voorzijde van de villa. De badkamer is eveneens op deze verdieping en beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Buitenruimte:
Garage
Via de oprijlaan is de garage bereikbaar. De vrijstaande stenen garage is verwarmd en kan daarom ook dienen als werkplaats en heeft veel opbergruimte. Aangrenzend is een carport, waarbij aan de achterzijde nog een aparte berging is gemaakt die vanuit de tuin bereikbaar is.

Schuur
In de tuin staat op een beschutte plek een vrijstaande houten tuinhuisje dat kan dienen als opbergplek voor tuinmeubilair en/of tuingereedschap en bijvoorbeeld haardhout.

Tuin
De hoofdtuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt volop beschutting. De tuin is zonnig gelegen, zodat er zowel al in het voorseizoen als nog ruim in het naseizoen genoten kan worden van mooie zonnige dagen.

Bijzonderheden:
- Gemeentelijk monument;
- Zeer geschikte woning voor groot gezin en/of kantoor aan huis;

Volledige omschrijving Download brochure 360 graden foto's

Vraagprijs €525.000 kosten koper

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
villa
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Rijksweg 63
Postcode
6998 AE
Plaats
Laag-keppel
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie