Twello

Rijksstraatweg 181

Op een prachtige locatie van het landgoed ‘t Hartelaer te Twello is de monumentale woonboerderij De Hofstede gelegen op een perceel van circa 3.

400 m². Deze wel zeer bijzondere hoeve wordt samen met een bijgebouw verhuurd, omgeven door een riante kavel. Een ultieme buitenkans om te komen wonen op dit prachtige landgoed en te genieten van de rust en prachtige omringende natuur.

De Hofstede is gelegen aan een slingerende verkeersluwe laan die over het landgoed voert. In dit oude cultuurlandschap wisselen bos, lanen, akker- en weideland elkaar naadloos af. Al eeuwenlang is het hier goed toeven, al eeuwenlang zoekt men hier rust en ontspanning. In deze boerderij, een gemeentelijk monument, voelt u letterlijk de rijke historie van landgoed ‘t Hartelaer.

De boerderij is gelegen nabij de bebouwde kom van Twello. Een goed bereikbare plaats door de aanwezigheid van station Twello en de uitvalswegen A1 en A50.

Begane grond

Het pand is bereikbaar via een ruime hal aan de voorkant van de boerderij welke doorgang biedt naar een ruime woonkeuken met annex eetkamer, gelegen aan de voorkant van de boerderij. De keuken is geplaatst in 2011 en voorzien van inbouwapparatuur. De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer. Op de begane grond zijn een aantal slaapkamers gelegen welke ook de mogelijkheid geven om een werkkamer te realiseren. Tevens zijn er op de begane grond een douche en toilet aanwezig. Achterin de woonboerderij bevindt zich een atelierruimte voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Op de ruime verdieping bevinden zich enkele slaapkamers en een badkamer. De eerste verdieping biedt tevens voldoende extra bergruimtes.

Aanvaarding

Aanvaarding in overleg.

Huur

De boerderij, bijbehorende schuur en ondergrond, tuin, erf en weiland zijn te huur voor een aanvangshuur van € 1.950,= per maand.

Volledige omschrijving

€1.950 per maand

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Rijksstraatweg 181
Postcode
7391 MN
Plaats
Twello
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie