Klein Eyoldine

Klein Eyoldine

Voorst

Deventerweg 20 b

DEVENTERWEG 20B, VOORST - WONING

Op een prachtige locatie van het landgoed De Poll te Voorst is de monumentale woonboerderij “Klein Eyoldine” gelegen op een perceel van circa 1.

820 m², te huur. Deze wel zeer bijzondere hoeve is omgeven door een riante kavel. Een ultieme buitenkans om te komen wonen op dit prachtige landgoed en te genieten van landelijk wonen en omringende natuur in een dynamische omgeving.
“Klein Eyoldine” is gelegen midden op het landgoed, aan een korte oprijlaan welke de bezoekers richting de boerderij voert. In dit oude cultuurlandschap wisselen bos, lanen, akker- en weideland elkaar naadloos af. Op dit particuliere landgoed is het al eeuwenlang goed toeven. In deze boerderij voelt u letterlijk de rijke historie van landgoed De Poll.

De boerderij is gelegen nabij Bussloo. De dorpen Voorst en Wilp liggen op een steenworp afstand, terwijl het landgoed zich middenin de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen bevindt. De snelwegen A1 en A50 liggen op 5 autominuten afstand van de boerderij en de verschillende NS stations in de omgeving maken boerderij “Klein Eyoldine” tot een ideale basis voor wonen op een unieke locatie. Tevens is op korte afstand een 18 holes golfbaan met diverse voorzieningen gelegen.

Indeling
De woonboerderij heeft in 2015-2016 een totale restauratie en renovatie ondergaan. Bij de renovatie zijn moderne materialen gebruikt die garant staan voor hedendaags wooncomfort. Zo zijn alle monumentale ramen voorzien van isolerende voorzetramen en zijn alle muren, vloeren en daken geïsoleerd. Voor extra comfort is de woonboerderij voorzien van vloerverwarming en een warmte-recirculatie.

Begane grond
De woonboerderij is bereikbaar via een deur aan de achterzijde, welke toegang biedt tot de garderobe van de boerderij. In deze garderobe, voorzien van prachtige houten vloer, bevinden zich toilet met fontein en ruimte voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit de garderobe is de entree bereikbaar waarbij de trap naar de eerste verdieping centraal staat. Een ruime woonkeuken bevindt zich centraal in de ruimte gelegen. Uniek qua gevoel en sfeer. Achter de woonkeuken is ruimte voor een eetkamer dan wel werkkamer. De living is gelegen in het voormalige voorhuis van de woonboerderij en biedt eveneens toegang tot de eet- en/of werkkamer.
Aan de voorzijde van de boerderij is een slaapkamer gelegen met aansluitend een badkamer welke is voorzien van een doucheruimte, toilet en wastafel.

Eerste verdieping
Via de trap in de entree is de eerste verdieping te bereiken. Op de ruime verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Eén slaapkamer heeft de beschikking over een badkamer en-suite. Deze badkamer is eveneens via de overloop bereikbaar. De badkamer beschikt over een ligbad, doucheruimte, toilet en dubbele wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe dakramen voor extra lichtinval. De oude balken geven extra sfeer aan de vertrekken en zorgen voor een warme uitstraling.
De afwerkingsgraad van de woonboerderij is als zeer hoog te betitelen. Veel licht in combinatie met oude elementen en de sfeervolle locatie maken deze woonboerderij een klasse apart.

Schuur
Bij de woning zal aan de achterzijde nog een houten schuur gebouwd worden.

Volledige omschrijving

€2.100 per maand

Kenmerken

Type object
Vrijstaand
Soort woning
Woonboerderij
Soort woning
 
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
 

Overdracht

Straat
Deventerweg 20b
Postcode
7383 AB
Plaats
Voorst
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie