Voorst

Klarenbeekseweg 31

In het buitengebied van Voorst, in de stedendriehoek tussen Zutphen en Apeldoorn, is deze landelijke woning met vrijstaande schuur gelegen.

Het dorp Voorst is een plaats waar alle voorzieningen aanwezig zijn. De grotere plaatsen Apeldoorn, Deventer en Zutphen liggen op een steenworp afstand. De stedendriehoek staat bekend om zijn landschappen, historie oude binnensteden en cultuurbeleving. Daarnaast is het gelegen in het hart van Nederland en zeer goed bereikbaar via de snelwegen A1 en A50. De woning zelf heeft u heel wat te bieden. Qua staat van onderhoud maar ook wat betreft de indeling. Vanuit de woonkamer kijkt u over de landerijen uit op het dorp.

Aan de horizon een kerktoren, in de verte een rietgedekte boerderij, in het tegenovergelegen weiland heten nieuwsgierige koeien u welkom…

Na een lange dag komt u hier comfortabel thuis

Woonhuis:

Begane grond

Entreehal met trapopgang en toilet. De hal biedt eveneens toegang tot de kelder, de keuken en een slaapkamer. Royale woonkamer met fantastisch uitzicht over de omliggende weilanden. Naast de woonkamer ligt de aparte ruimte welke qua maatvoering geschikt is om in te richten als eetkeuken. Mooie glaspartijen zorgen, zowel in de woonkamer als keuken, voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het grote terras en tuin. Aangrenzend aan de keuken is een bijkeuken gesitueerd, met een aparte tuin- of achterdeur. Via de hal komt u eveneens in de slaapkamer op de begane grond, welke voorzien is van een royale vaste kastenwand, met aangrenzend de badkamer.

Eerste verdieping

Trapopgang, overloop, toegang tot grote slaapkamer met daarnaast een derde slaapkamer. De overloop biedt eveneens toegang tot een ruime zolderruimte welke onder andere plaats biedt aan de verwarmingsketel.

Bijzonderheden: De woning is uitvoerig gerenoveerd en voorzien van nieuw stucwerk en nieuw sanitair. Daarnaast is de woning voorzien van een nieuwe heteluchtverwarmingsinstallatie. Voorst kenmerkt de woning zich door zijn rustige, maar niet geïsoleerde, ligging. In combinatie met de ruime tuin, met heggen en terras, is het de ideale locatie om ontspannend te wonen op een landelijke locatie.

Garage:

De houten garage is voorzien van een elektrische garagedeur en biedt voldoende zolderruimte.

Volledige omschrijving

€1.675 per maand

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Klarenbeekseweg 31
Postcode
7383 EB
Plaats
Voorst
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie