Putten

Huddingweg 23

Volledig solitair, te midden van bos en natuur, op landgoed Gerven gelegen woonboerderij.

Dergelijke woonlocaties zijn ondertussen een unicum in Nederland. Op deze plek ervaart u de rust, ziet u het wild van dichtbij en maakt u de seizoenen nog echt mee. De geuren en kleuren van bos, land en hei, het is allemaal te verkennen, te voet of te paard, vanuit deze unieke huurwoning. Qua uitstraling vormt het geheel een niet te overtreffen plaatje, qua maatvoering staat de boerderij garant voor gezelligheid. Laat u verrassen door de combinatie van het ultieme natuurwonen met alle gemakken zoals goede bereikbaarheid, nabijheid van voorzieningen en strategische ligging ten opzichte van Utrecht en Amsterdam.

De woonboerderij "Gagelwijk" met vrijstaande berging/paardenstal is gelegen op landgoed Gerven. De sfeervolle boerderij dateert uit het jaar 1888. In 2007 is de boerderij gerenoveerd, waarbij onder meer het rieten dak is vernieuwd. De woonboerderij is gedeeltelijk in steen opgetrokken en deels in hout gepotdekseld. De schuur is in hout gepotdekseld en evenals het woonhuis met riet gedekt.

Indeling
Begane grond
Entree, trap naar kelder, toilet, meterkast (circa 10 m2), trap naar eerste verdieping, woonkamer. Vanuit de woonkamer (circa 38 m2) geven openslaande deuren toegang tot de eetkamer (circa 18 m2) welke een fantastisch uitzicht biedt op het achtergelegen bos. Slaapkamer (circa 23 m2) met openslaande deuren, badkamer (circa 10 m2) voorzien van twee wastafels, bad, douche en toilet.

Eerste verdieping
Centrale overloop, doucheruimte met toilet, aan weerszijden van de centrale overloop bevindt zich een slaapkamer (beide slaapkamers circa 15 m2).

Voorzieningen
Gas (propaangas), water en elektra, centrale verwarming, telefoon.
Dakisolatie, op begane grond gedeeltelijk dubbele beglazing.

Bijzonderheden
Alle veranderingen die de bewoners van "Gagelwijk" willen doorvoeren, zowel in als om de woning, dienen altijd overlegd te worden met de landgoedeigenaresse.

Volledige omschrijving

€2.250 per maandgeindexeerd

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Huddingweg 23
Postcode
3882 LW
Plaats
Putten
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie