Groessen

Germerswaard 2

In het landelijke dorp Groessen staat de sfeervolle rietgedekte woning uit 1995.

De woning met ondergrond en tuin is gelegen op een perceel van ca. 1.250 m2 groot.

Het pand is gelegen aan de Germerswaard, de verbindingsweg tussen Groessen en Loo. De woning valt in het bijzonder op door de uitstekende staat van onderhoud.

Het is een woning waar u zo in kunt trekken, maar waar u tevens nog de mogelijkheden heeft om het geheel naar uw wensen aan te passen.

Indeling
Begane grond
De woonboerderij heeft diverse ingangen. De hoofdingang geeft direct toegang tot de ruime en lichte woonkamer met schuifdeuren die toegang bieden tot de zonnige tuin. De woonkamer beschikt over een gashaard. Aansluitend aan de woonkamer is een woonkeuken welke is voorzien van allerhande inbouwapparatuur.

Vanuit de hal zijn tevens de slaapkamer, kantoor, toilet en badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad en wastafel.

Tot slot beschikt de woonboerderij over een inpandige garage. Hier is een keukenblok gevestigd met koelkast, magnetron, oven en fornuis.

Vaste trap naar:

Verdieping
De verdieping heeft de beschikking over 3 ruime slaapkamers die elk een bijzonder uitzicht bieden over het omliggende landschap. Tevens is er op de eerste verdieping een tweede badkamer gesitueerd welke is voorzien van een toilet, douchecabine en wastafel. Ook is er op deze verdieping ruimte genoeg voor opbergruimte. Het is eveneens mogelijk om van de zolderruimte een vijfde slaapkamer te maken. Op de overloop is er tevens een vlizotrap verwerkt die toegang biedt tot een bergzolder.

De woning wordt voor een periode van maximaal twee jaar verhuurd, waarbij in eerste instantie een contract voor één jaar wordt afgesloten die vervolgens met één jaar kan worden verlengd.

Volledige omschrijving

€1.675 per maand

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Germerswaard 2
Postcode
6923 CD
Plaats
Groessen
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie