Westervoort

Dorpstraat 83

Deze vrijstaande woonboerderij met rieten kap is gelegen aan een rustige doodlopende weg op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum van Westervoort.

De woning met een inhoud van 915 m3 dateert uit circa 1935 en is gesitueerd op een riante kavel (1.510 m²). Het centrum van de stad Arnhem ligt op fietsafstand en de woonboerderij is op enkele autominuten van diverse grotere uitvalswegen gelegen. Het treinstation van Westervoort is binnen 5 minuten lopend te bereiken. De markante vrijstaande woning behoeft een grondige renovatie dan wel modernisatie en is derhalve geheel naar eigen wens her in te richten. Kortom een vrijstaande woonboerderij op een groot perceel, gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen en uitvalswegen en alle ruimte om het buitenleven optimaal te ervaren en toch dicht bij de stad te zitten.

Indeling
Begane grond
Via de zijentree geeft een ruime hal toegang tot het voorhuis. In het voorhuis zijn de badkamer, het toilet, twee slaapkamers en een woonkamer die aansluitend toegang geeft tot de ruime woonkeuken. Vanuit de woonkeuken zijn de bijkeuken en de deel bereikbaar.

Een vaste trap naar:
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een overloop die toegang geeft tot een open ruimte boven het voorhuis. Tevens is er vanaf dit punt zicht op de deel. De eerste verdieping kan bijvoorbeeld dienst doen voor een aantal slaapkamers en een badkamer.

Buitenruimte
Schuur
Op het erf staat een vrijstaande stenen schuur.

Tuin
De woonboerderij heeft een tuin welke nog beschikt over een oude boomgaard. Tevens zijn de contouren van de moestuin nog zichtbaar. Daar de tuin rondom is, is er altijd een plekje in de zon te vinden.

Bijzonderheden
- kluswoning
- bouwkundige rapportage aanwezig (bijgevoegd in de brochure)
- recht van overpad

Volledige omschrijving

Vraagprijs €369.000 kosten koper

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Dorpstraat 83
Postcode
6931 BE
Plaats
Westervoort
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie