Dorpsstraat 32

Dorpsstraat 32

Hummelo

Dorpsstraat 32

Op een markante locatie, nabij het centrum van Hummelo staat de kantoorvilla "De Zuylenkamp".


Een statig gemeentelijk monument uit het bouwjaar 1893.

De villa is in 1995 geheel gerestaureerd en gerenoveerd en biedt werkruimte aan meerdere bedrijven. Ook in 2010 dit jaar zijn de nodige extra voorzieningen aangebracht, waaronder een luchtbehandelingssysteem voor een efficiënt energiegebruik.

In het voor- en achterhuis zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar De kantoorruimtes (voorhuis, begane grond 151 m2 BVO en eerste verdieping 149 m2 BVO) zijn gezamenlijk en afzonderlijk te huren. Het voorhuis heeft aan de Dorpsstraat haar fraaie en markante entree. De kantoorruimtes worden verhuurd met de erbij behorende kantoortuin, vrij gebruik van de parkeerplaatsen en eventueel ondersteunende diensten van de receptie. 

Het gerenommeerde hotel restaurant De Gouden Karper is op wandel afstand aanwezig en vanaf de villa kunt u een prachtige wandeling maken op het nabij gelegen landgoed Enghuizen.
Wilt u deel uitmaken van dit stukje geschiedenis? Neem dan contact op met ons kantoor.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen op een goede en aantrekkelijke locatie met een directe verbinding naar de steden Doetinchem en Zutphen, binnen 15 minuten de op- en afrit van de Rijksweg A348 (Rheden - Arnhem) en Rijksweg A18 (Varsseveld - Didam). Arnhem is slechts 20 minuten rijden gelegen met de auto.


LET OP: de huurprijs is een vanaf prijs!

Volledige omschrijving Download brochure

€3.000 per maand

Kenmerken

Type object
Kantoor
Soort woning
 
Soort woning
 
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
Bestaande bouw

Overdracht

Straat
Dorpsstraat 32
Postcode
6999 AD
Plaats
Hummelo
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie