Voorst

Deventerweg 13 A

Woonboerderij "Klein Gietelo" is gelegen op het boerenerf Hof te Gietel te Voorst.



De woonboerderij is geheel, en kwalitatief zeer hoogwaardig, gerenoveerd in 2015/2016 en verwelkomd nu haar nieuwe bewoners. Vanuit de zij-entree is er toegang tot de ruime hal met toilet, meterkast en garderobe-nis. De hal geeft toegang de royale woonkamer met werkelijk prachtige open keuken. De royale woonkamer, uitgevoerd met vloerverwarming, is gesitueerd op de oude deel en voorzien van verschillende plafondhoogtes. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer of kantoorruimte aan de voorzijde bereikbaar, deze ruimte kan eventueel ook dienst doen als ruime eetkamer op de begane grond. Daarnaast bevindt zich een prachtige kamer welke in te richten is als walk- through closet, met daarachter een badkamer welke is voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is eveneens vanuit de voorzijde te bereiken.

De vaste trap brengt u, via een bordes, naar de eerste verdieping met een tweetal ruime slaapkamers. De tweede badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.

Vanuit de oude staldeuren heeft u uitzicht op een ruime tuin, knotwilgen en hoge bomen. De voortuin beschikt zelfs over een oud bakhuisje die gecombineerd met de hoge beukhagen extra sfeer geeft aan de woonboerderij. Dit is wonen in het groen, dit is genieten. Gunstig gelegen in de stedendriehoek, met alle voorzieningen in de nabijheid.

Deze woning laat zich in een woord omschrijven: comfortabel. De ruimtelijke afmetingen en het ontwerp met vloerverwarming en bijzondere lichtinval maken het een zeer comfortabel huis. Dat alles wordt gecomplementeerd door de gebruikte natuurlijke materialen, welke een bijzondere authenticiteit uitstralen.

Volledige omschrijving

€2.100 per maandgeindexeerd

Kenmerken

Type object
Woonhuis
Soort woning
woonboerderij
Soort woning
vrijstaande woning
Woning kenmerk
 
Bouwvorm
bestaande bouw

Overdracht

Straat
Deventerweg 13A
Postcode
7383 AA
Plaats
Voorst
Alle kenmerken
Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken is JavaScript ondersteuning vereist.
Naar mobiele navigatie